Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο
2 years, 8 months ago
6

Επτά μήνες μετά, η Μελάνια Τραμπ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από το Trump Tower στο Μανχάταν την περασμένη Τρίτη.

Ήταν μια σπάνια εμφάνιση για την 51χρονη πρώην πρώτη κυρία, η οποία δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια από τον Ιανουάριο.

Πηγές του περιοδικού PEOPLE αναφέρουν πως η Μελάνια Τραμπ και ο 15χρονος γιος της Barron θα μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ της κατοικίας τους στο Μανχάταν και της εξοχικής τους κατοικίας στο Μπέντμινστερ για όλο το καλοκαίρι.

H Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, επέλεξε να φορέσει ένα ανοικτόχρωμο σύνολο.

Με λευκό παντελόνι και λευκό top, προτίμησε να συνδυάσει το καλοκαιρινό της look με ένα καφέ σακάκι, λευκή τσάντα και λευκές μπαλαρίνες.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη σε όλους είναι η επιλογή των φλατ παπουτσιων, καθώς η Melania Trump μας έχει συνηθίσει -σε κάθε εμφάνισή της- να φορά ψιλοτάκουνες γόβες.

 

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραμένει επί του παρόντος στο Μπέντμινστερ, όπου πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει αγωγές εναντίον αρκετών digital κολοσσών.

«Ενώ το Παλμ Μπιτς είναι η κύρια κατοικία τους, οι Τραμπ πηγαίνουν μπρος-πίσω από τη Νέα Υόρκη στο Νιου Τζέρσεϋ κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου», δήλωσε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

in.gr