Μόλις αγόρασε μια πανάκριβη Lamborghini Diablo και την έριξε στο.. χαντάκι
6 months, 7 days ago
6

Τον δρόμο προς τον μηχανικό πήρε μια Lamborghini Diablo, την οποία αγόρασε πρόσφατα ένας ευκατάστατος – προφανώς – κύριος, αλλά η μοίρα της ήταν να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει τραυματισμένη σε ένα βαθύ χαντάκι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ένα αυστραλιανό γκρουπ του facebook, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της κόκκινης Diablo και – όπως δείχνουν οι φωτογραφίες -υπέστη σοβαρές ζημιές.

Είναι άγνωστο ακόμα τι ακριβώς συνέβη, αλλά όπως και να έχει, ένα old school V12 supercar θέλει μεγάλο σεβασμό. Ευτυχώς ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την καμπίνα της Diablo, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Η Lamborghini Diablo δείχνει να είναι γνήσια και αν όντως ισχύει αυτό τότε μιλάμε για ένα “θηρίο” με 488 ίππους και 580 Nm ροπής. Αυτή η ισχύς προέρχεται από τον ατμοσφαιρικό 5.7 κινητήρα. Μιας και δεν πρόκειται για τη VT έκδοση, η ροπή μεταφέρεται εξ’ολοκλήρου στον πίσω άξονα, γεγονός που μαρτυρά τη δυσκολία χειρισμού του supercar σε περίπτωση που ο χειριστής αποφασίσει να βυθίσει το δεξί πεντάλ. Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο ιταλικό μοντέλο δεν εξοπλίζεται με συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.