Μοντέλο δολοφόνησε τον σύζυγό της μετά από καβγά – Η στιγμή που η αστυνομία την βρίσκει μέσα στα αίματα
2 years, 11 days ago
6

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί δέχθηκαν την περασμένη Κυριακή κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Αποτροπιασμό προκαλεί το  βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη στιγμή που η αστυνομία δείχνει μαχαιρωμένο έναν άνδρα και τη συζυγοκτόνο δίπλα του και μέσα στα αίματα.

Στα αποκλειστικά πλάνα του «TMZ», φαίνεται μια γυναίκα με χειροπέδες να φορά το σουτιέν της και να είναι βουτηγμένη στο αίμα. 

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί δέχθηκαν την περασμένη Κυριακή κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν έναν 27χρονο άνδρα βαριά τραυματισμένο με μαχαίρι, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία λέει ότι το θύμα είναι ονόματι Christian Tobechukwu Obumseli βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καβγά με τη σύζυγό του.

 

Γνωστό το μοντέλο-δολοφόνος

Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της κοπέλας αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας του Christian, λέει ότι η γυναίκα είναι το μοντέλο του πρακτορείο IG, Courtney Tailor, δηλαδή η σύντροφος του Christian.

 

Σημειώνεται πως η Courtney είναι αρκετά γνωστή στον χώρο καθώς είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του G-Eazy το 2015, «Me, Myself and I».

Η Courtney Tailor δεν συνελήφθη και δεν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση καθώς απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Η Courtney έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους και εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα social media του Christian.

 

in.gr