Νάταλι Ιμπρούλια – Η πρώην του «Ρος» από τα «Φιλαράκια» για το ειδύλλιό του με την Τζένιφερ Άνιστον: «Είμαι οκ με ό,τι έγινε, έχει περάσει καιρός»
2 years, 9 months ago
6

Το ζευγάρι ήταν σε σχέση όσο ο Ντέιβιντ Σουίμερ υποδυόταν τον Ρος στα Φιλαράκια – Τι δήλωσε, όταν έμαθε ότι ο πρώην της ήταν ερωτευμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, ενώ ήταν μαζί

Ένα από τα highlights του πολυσυζητημένου reunion των Friends ήταν φυσικά η αποκάλυψη του Ντέιβιντ Σουίμερ ότι κατά την συμμετοχή του στην κωμική σειρά εκείνος και η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ερωτευμένοι.

Βέβαια, παραδέχτηκαν πως ποτέ δεν είχε συμβεί τίποτα ανάμεσά τους, καθώς πάντα βρίσκονταν σε διαφορετικές σχέσεις. Ίσως αυτό να δικαιολογεί και το -εμφανές- πάθος τους στο πρώτο τους τηλεοπτικό φιλί.

Friends: Rachel and Ross' First Kiss (Season 2 Clip) | TBS

Συγκεκριμένα, εκείνη την περίοδο ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Νάταλι Ιμπρούλια. Όταν λοιπόν εκείνη βρέθηκε καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή Kyle and Jackie O Show, ο οικοδεσπότης Κάιλ Σάντιλαντς δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει πώς ένιωσε ακούγοντας την συγκεκριμένη δήλωση.

Τότε, η Νάταλι Ιμπρούλια ιδιαίτερα χαλαρή απάντησε πως «δεν σκέφτηκε καν ότι αυτό συνέβαινε, όσο ήταν μαζί». Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν τόσο καιρό πριν, δεν θυμάμαι. Θυμάμαι ότι πήγαινα στο σετ και όλοι ήταν τόσο ευγενικοί και καλοί, πραγματικά καλοί».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης: «Δεν παρατηρούσα αν, ξέρεις, έριχαν τίποτα κλεφτές ματιές πίσω από την πλάτη μου. Δεν έχω ιδέα αν συνέβαινε κάτι, αλλά είμαι οκ με ό,τι κι αν είχε συμβεί. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε».

Στην δήλωσή του στο reunion των Friends, ο Ντέιβιντ Σουίμερ είχε πει: «Την πρώτη σεζόν ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Τζεν. Κάποια στιγμή αρέσαμε πολύ ο ένας στον άλλο. Ήταν σαν δύο πλοία, που προσπερνούν το ένα το άλλο, ένας από εμάς βρισκόταν πάντα σε σχέση. Ποτέ δεν ξεπεράσαμε κανένα όριο. Το σεβαστήκαμε».

Jennifer Aniston Reveals Crush On David Schwimmer

protothema.gr