ΝΔ: Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο Ν. Παππάς για το «Μακεδονία Ξακουστή» παραληρεί χυδαία
11 months, 28 days ago
6

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Νίκο Παππά δίνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία είχε επικρίνει έντονα τον υπουργό που υποστήριξε στην επεισοδιακή ομιλία του στη Βέροια την Τετάρτη, ότι η «Μακεδονία ξακουστή» ήταν στο παρελθόν η Μακεδονία των γειτόνων.

Αντιδρώντας, ο Ν. Παππάς είχε κατηγορήσει την ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη ότι «έχουν παραδοθεί σε μια ομάδα ακροδεξιών, η οποία αρνείται να καταδικάσει τις αντισυγκεντρώσεις ελάχιστων ακραίων, αλλά και το φασιστικό σύνθημα “αλήτες προδότες πολιτικοί”»

Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη χθεσινή του προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων».

Οπως επισημαίνει η Πειραιώς «του είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του».

Για να καταλήξει η ΝΔ: «Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν».