Νεκρός στα 24 ο γιος της Στέφανι Σέιμουρ
3 years, 2 months ago
6

Πατέρας του ο μεγιστάνας Πίτερ Μπραντ – O 24χρονος βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών, λίγες μέρες πριν την είσοδό του σε κέντρο απεξάρτησης

Βαρύ πένθος βιώνει η οικογένεια του supermodel Στέφανι Σέιμουρ και του δισεκατομμυριούχου συζύγου της Πίτερ Μπραντ. O 24χρονος γιος τους, Χάρι, έχασε τραγικά πρόωρα τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε εχθές, Δευτέρα, η οικογένεια.

Ο νεαρός γιος της Σέιμουρ με το ανδρόγυνο, εκκεντρικό look βρέθηκε νεκρός την Κυριακή, λίγες μόλις μέρες πριν από την προγραμματισμένη είσοδό του σε κλινική απεξάρτησης, όπως αναφέρουν οι γονείς του σε μια δήλωση στα MME. Η μάχη του νεαρού με τις εξαρτήσεις τα περασμένα χρόνια ήταν γνωστή στους κύκλους της μόδας, και δυστυχώς ο Χάρι, ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στον συγκεκριμένο χώρο, δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Χάρι Μπράντ, μαζί με τον αδελφό του Χάρι τον Νεότερο είχαν δημιουργήσει μαζί μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή σειρά unisex καλλυντικών για τη MAC. Έχοντας κληρονομήσει το γονίδιο της μητέρας τους για τη μόδα και την ομορφιά, οι δύο νεαροί έκαναν πάντα αίσθηση με τις κοινές τους εμφανίσεις στα κοσμικά event, και δέχονταν εγκωμιαστικά σχόλια για το στυλ τους.

«Με τεράστια θλίψη μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση ότι ο πολυαγαπημένος μας γιος, Χάρι Μπράντ, έχασε τη μάχη με τις εξαρτήσεις και πέθανε αφού έλαβε κατά λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Ο Χάρι ήθελε να ξεπεράσει τον εθισμό του και σε λίγες μέρες επρόκειτο να μπει ξανά σε κέντρο απεξάρτησης. Το γεγονός ότι αυτή η φρικτή ασθένεια έβαλε τέλος τόσο σύντομα στη ζωή του Χάρι θα μας θλίβει για πάντα» αναφέρει η ανακοίνωση των γονιών του Χάρι, ζητώντας από τα media να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες και να κρατήσουν αποστάσεις.

«Ο Χάρι αγαπούσε τη μόδα και άνοιξε νέους δρόμους στον χώρο της ομορφιάς και στα καλλυντικά για άνδρες, μέσω της συνεργασίας με μια μεγάλη εταιρεία. Πέτυχε πολλά στα 24 χρόνια του αλλά δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε πόσα ακόμη θα μπορούσε να καταφέρει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Όντας γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, παραγωγού και συλλέκτη τέχνης Πίτερ Μπράντ και του πετυχημένου σούπερ μόντελ Στέφανι Σέιμουρ (ένα από τα πιο διάσημα αγγελάκια της Victoria’s Secret) ο Χάρι έζησε μια ζωή γεμάτη προνόμια, που όμως δεν κατάφεραν να του εξασφαλίσουν την ευτυχία.

Παρά τον πλούτο και την αγάπη που έλαβαν από τους γονείς τους, τόσο ο Χάρι όσο και ο Πίτερ Τζούνιορ είχαν ταραχώδη εφηβικά χρόνια και μπλεξίματα με τον νόμο. Ειδικότερα, το 2016 ο Χάρι είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ενώ την ίδια χρονιά είχε βρεθεί με χειροπέδες και ο αδερφός του, αφού πιάστηκε στα χέρια με αστυνομικό σε αεροδρόμιο, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το 2009, όταν ο γάμος της Στέφανι Σέιμουρ με τον Πίτερ Μπραντ περνούσε κρίση, ο σύζυγός της την είχε κατηγορήσει στα χαρτιά της αίτησης διαζυγίου για κατάχρηση χαπιών και αλκοόλ. Μετά απο κάμποσο καιρό το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, και το διαζύγιο τελικά δεν προχώρησε. Το 2014, η Σέιμουρ βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένη το Ρέιντζ Ρόβερ της, το οποίο τελικά τράκαρε σε μια οδική πινακίδα. Και ο σύζυγός όμως πέρασε κάποτε μερικές εβδομάδες στη φυλακή για φοροδιαφυγή.