Νέο αποκαλυπτικό βιβλίο: “Ο Ουίλιαμ πέταξε έξω τον Χάρι” – Η ατζέντα της Μέγκαν και το bullying
2 years, 9 months ago
6

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να διακόψει τις δραστηριότητες με τον πρίγκιπα Χάρι έπειτα από μια “εκρηκτική” τηλεφωνική συνομιλία σχετικά με ισχυρισμούς ότι η Μέγκαν Μαρκλ έκανε bullying στο προσωπικό του Παλατιού το 2018, αυτό υποστηρίζεται σε νέο αποκαλυπτικό βιβλίο.

Ένας φίλος των Sussexes είπε ότι «ο Ουίλιαμ πέταξε τον Χάρι έξω», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο “Battle of the Brothers” (Η μάχη των αδελφών) του Robert Lacey.

Ο θυμωμένος Ουίλιαμ φέρεται να έκλεισε το τηλέφωνο στον αδελφό του. Το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Ουίλιαμ υποπτευόταν ότι η Μέγκαν ήταν «εχθρική» στο βασιλικό σύστημα και πιθανότατα σχεδίαζε να φύγει από την αρχή της ένταξής της στη μοναρχία και να επιστρέψει στην Αμερική.

Μέλη του προσωπικού υποστηρίζουν στο βιβλίο ότι η Μέγκαν Μαρκλ «έπαιζε το θύμα, αλλά έκανε bullying» και αντιμετώπιζε με άσχημο τρόπο τους ανθρώπους της αυλής, σύμφωνα με τις εμπειρίες της στο Χόλιγουντ, ένα modus operandi που φέρεται να μεταβίβασε στον Χάρι, ο οποίος ακούστηκε «ουρλιάζει» στο προσωπικό του.

Η Μέγκαν και ο Χάρι αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς εκφοβισμού του προσωπικού. Ο Ουίλιαμ φέρεται να είπε σε έναν φίλο του ότι πίστευε ότι δούκισσα είχε μια «κρυφή ατζέντα» και ένιωθε «πληγωμένος» και «προδομένος» από τη ρήξη.

Ο κληρονόμος του θρόνου είπε σε έναν φίλο ότι η σύζυγός του, η Κέιτ, ήταν από την αρχή επιφυλακτική για την Μέγκαν.

“Ένιωθε ότι κλέβει τον αγαπημένο του αδελφό μακριά του» σύμφωνα με αποσπάσματα από το βιβλίο, και πίστευε ότι δεν κατάλαβε ποτέ πώς λειτουργεί το βασιλικό σύστημα.

Ο Lacey αναφέρει όσα του είπε ένας υπάλληλος στο Kensington Palace: “Η Μέγκαν απεικονίστηκε ως θύμα, αλλά ήταν ο εκφοβιστής. Οι άνθρωποι ένιωθαν ότι έπρεπε να τρέχουν μακριά από αυτήν. Σκέφτηκαν ότι ήταν ναρκισσιστική και κοινωνιοπαθητική”.

 

Ο συγγραφέας γράφει επίσης ότι πιστεύει ότι ο Ουίλιαμ πίστευε ότι η Μέγκαν είχε «ατζέντα» και είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του στον Χάρι πριν από τον αρραβώνα του ζευγαριού, αλλά ότι ο καβγάς μετά το ταξίδι της Μέγκαν και του Χάρι στην Αυστραλία το 2018 σφράγισε την απόφασή του να χωρίσει τα νοικοκυριά τους.

Στην περίφημη συνέντευξή τους στην Όπρα, ο Χάρι ανέφερε την περιοδεία στην Αυστραλία το 2018 ως τη στιγμή που «η βασιλική οικογένεια κατάλαβε πόσο απίστευτη είναι στη δουλειά η Μέγκαν», συγκρίνοντας την με την Νταϊάνα, ακόμα και στην υποτιθέμενη μεταχείριση που έλαβε από τη βασιλική οικογένεια.

Η ρήξη μεταξύ των δύο αδελφών πυροδοτήθηκε από ένα επίσημο email που ισχυριζόταν ότι η Μαρκλ εκφοβίζει το προσωπικό του παλατιού, το οποίο στάλθηκε από τον Jason Knauf, γραμματέα επικοινωνιών στα Cambridges και Sussexes, τον Οκτώβριο του 2018. Το προσωπικό είχε ήδη επινοήσει ένα «αστείο» με το hashtag… #freeHarry.

enikos.gr