Nicki Aycox: Πέθανε η ηθοποιός του «Supernatural» στα 47 της – Η τελευταία της ανάρτηση
1 year, 4 months ago
6

Στα 47 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Nicki Aycox, που τη γνωρίσαμε ως “Μeg Masters” στη σειρά “Supernatural” και στο “Dark Blue” ως “Jaimie Allen”.

Η ηθοποιός έδινε σκληρή μάχη με τη λευχαιμία από το 2020. Η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι η Nicki πέθανε την Πέμπτη.

H κουνιάδα της έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στο facebook όπου ανέβασε σειρά φωτογραφιών της ηθοποιού που έδινε τη μάχη της αλλά και από τρυφερές οικογενειακές στιγμές της. “Η όμορφη, έξυπνη, ατρόμητη, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή νύφη μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε χθες έχοντας δίπλα της τον αδερφό μου, Matt Raab. Η Νicki και ο Matt είχαν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Καλιφόρνια. Ήταν σίγουρα μαχήτρια και όλοι όσοι τη γνώριζαν την αγαπούσαν” έγραψε στην ανάρτησή της η SusanRaab Ceklosky.

Η τελευταία ανάρτησή της στο instagram ήταν στις 25 Μαρτίου, οπότε ανέβασε ένα βίντεο όπου τραγουδούσε και αστειευόταν ότι μόλις είχε πάρει μεγάλη δόση χημειοθεραπείας και δεν θυμόταν ούτε έναν στίχο: “ΜΗΝ επιχειρήσετε να τραγουδήσετε μουσική της δεκαετίας του ’80 μετά τη λήψη υψηλής δόσης χημειοθεραπείας. Θα προκαλέσει απώλεια μνήμης. Κυριολεκτικά δεν είπα σωστά ούτε έναν στίχο”.

real.gr