Ντάστιν Ντάιμοντ: Ο καρκίνος νίκησε τον «Σκριτς»… πριν χτυπήσει το κουδούνι
3 years, 2 months ago
6

Έφυγε σε ηλικία 44 ετών, νικημένος απο καρκίνο του πνεύμονα – Απο το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» στο sex tape και την συλληψή του για καυγά σε μπαρ – Το «αντίο» των συμπρωταγωνιστών του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός, Ντάστιν Ντάιμοντ, νικημένος από τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» τη δεκαετία του ’90, οπότε έπαιζε τον ρόλο του Σκρις, είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ντάστιν, ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο της Φλόριντα στις αρχές Ιανουαρίου με πόνους σε όλο του το σώμα. Εκεί διεγνώσθη με καρκίνωμα μικρών κυττάρων σταδίου 4, που συνήθως αναφέρεται ως καρκίνος του πνεύμονα. Ο καρκίνος είχε εμφανιστεί σε άλλο σημείο του σώματος του και έκανε μετάσταση.

Στις 12 Ιανουαρίου ξεκίνησε χημειοθεραπεία, όμως πριν από λίγες ημέρες και ενώ είχε ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της θεραπείας του, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, οπού και μπήκε σε αναπνευστική υποστήριξη.

νταστιν_11

Ο 44χρονος ηθοποιός έφυγε από το ζωή τη Δευτέρα το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Tash Jules. «Ο Dustin δεν υπέφερε. Δεν πρόλαβε να βυθιστεί στον πόνο. Γι’ αυτό, είμαστε ευγνώμονες» τόνισε ο ατζέντης του.

Απο το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» στο sex tape και την συλληψή του

Ο Ντάστιν Ντάιμοντ, που γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1977 στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και ήταν εβραϊκής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά στη σειρά Good Morning, Miss Bliss, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε στο Saved by the Bell («Πριν χτυπήσει το κουδούνι»). Κράτησε τον ρόλο του «Σκριτς» για πολλά χρόνια.

πριν_χτυπησει_το_κουδουνι

Πρωταγωνίστησε σε 86 επεισόδια, από το 1989 έως το 1992, ενώ ακολούθησε το «Saved by the Bell: The College Years» τη σεζόν 1993-94 όπου έπαιξε σε 19 επεισόδια.

Screech Powers logoless scenes

Το τρίτο μέρος της σειράς, το «Saved by the Bell: The New Class», προβλήθηκε από το 1993 έως το 2000, όπου συμμετείχε, πάντα ως Samuel ‘Screech’ Powers, σε 130 επεισόδια.

Το 2020 ο Ντάιμοντ ήταν ο μεγάλος απών από τη συνέχεια της σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», η οποία προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα Peacock και στην οποία εμφανίζονται πολλοί από τους πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς.

ntastin-ntaimont

Ο ηθοποιός έπαιξε και σε άλλες σειρές, εμφανίστηκε σε reality shows, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές ταινίες.

Το 2006, κυκλοφόρησε μια ταινία σεξ με τίτλο Screeched-Saved by the Smell στην οποία σκηνοθέτησε και υποτίθεται ότι πρωταγωνίστησε. Αργότερα όμως σε εκπομπή της Oprah Winfrey ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν στο βίντεο και πως ήταν… ντουμπλάζ.

νταστιν22_2

Το 2009 παντρεύτηκε την… κολλητή του Jennifer Misner με την οποία όμως χώρισε το 2013. Με αποτέλεσμα να φύγει από το Ουισκόνσιν και να εγκατασταθεί στη Φλόριντα.

Jennifer_Misner

Τα Χριστούγεννα του 2014, ο Ντάιμοντ συμμετείχε σε έναν καυγά σε ένα μπαρ στο Ουισκόνσιν και μαχαίρωσε έναν άνδρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και στις 25 Ιουνίου του 2015 να καταδικαστεί και να περάσει τέσσερις μήνες στη φυλακή.

νταστιν2_2

Tο «αντίο» των συμπρωταγωνιστών

Μεταξύ των πολλών συλλυπητηρίων μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα, ξεχωρίζουν αυτά των πρώην συμπρωταγωνιστών του στο «Saved by the Bell», Mario Lopez, Mark-Paul Gosselaa, Tiffani Thiessen και Tori Spelling.

μαριο_λοοπεζ
τιφανι

protothema.gr