Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αρπάχτηκε στο Twitter με τον Νίκο Παππά για τον σωστό λόγο
6 months, 11 days ago
6

Τα υψηλά πλεονάσματα που επέβαλαν οι δανειστές στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μειωθούν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, από το 2021, και το πράσινο φως έδωσε ήδη η νέα επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Αυτό το ενδεχόμενο εκνευρίζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία συνεχώς απολογούνται ή επιτίθενται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς ανήρτησε πίνακα για να αποδείξει ότι ο κ. Μητσοτάκης ίσως μειώσει τα υψηλά πλεονάσματα, αλλά θα …υποκύψει σε προαπαιτούμενα. Μια προσπάθεια για να μειωθεί η επιτυχία της παρούσης κυβέρνησης και να δικαιολογηθεί η φοροληστρική επιδρομή της προηγούμενης, λόγω υψηλών πλεονασμάτων.

Στα επιχειρήματα Παππά απάντησε στο Twitter ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, με συγκεκριμένα στοιχεία:

babis.png

Ωστόσο, οι αριθμοί και τα γεγονότα δεν πτοούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο Σωκράτης Φάμελλος δείχνει ενθουσιασμένος με την ανάρτηση του Νίκου Παππά.

babis2_0.png