«Ο φίλος μου ο Γιώργος Αυτιάς» -Χαμός με την αναφορά Τσίπρα στη Βουλή [βίντεο]
9 months, 10 days ago
6

Την… τιμητική του είχε ο Γιώργος Αυτιάς στη Βουλή όταν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να αναφερθεί στον γνωστό δημοσιογράφο για να αναδείξει το γεγονός ότι τα ΜΜΕ τρομοκρατούσαν τους συνταξιούχους για τις περικοπές των συντάξεων.

«Ψάχνω να βρω πού πήγαν και αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι στα μέσα ενημέρωσης, στις εφημερίδες, που κατατρομοκρατούσαν επί έναν και πλέον χρόνο τους συνταξιούχους, και όχι μόνον, ότι έρχεται θύελλα, ότι έρχεται τσουνάμι, ότι έρχονται περικοπές» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε:

Και να οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι και να τα δημοσιεύματα και να οι εκπομπές. Θα πρέπει ο φίλος μου ο κ. Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο καθένας και η καθεμιά από τους άμοιρους τους συνταξιούχους. Τώρα τσιμουδιά.»

Με αφορμή την αναφορά Τσίπρα η Ομάδα Αλήθειας ανάρτησε βίντεο με τον πρωθυπουργό σήμερα στη Βουλή και τον ίδιο να φιλοξενείται στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ως αντιπολίτευση προκειμένου να ασκήσει κριτική για τις συντάξεις.

Το βίντεο