Ο Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ θα ανακοινώσει λύσεις για τα λεωφορεία και το σταθμό Βενιζέλου του μετρό
6 months, 14 days ago
6

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ αναμένεται να ανακοινώσει δύο πολύ σημαντικές λύσεις στον τομέα των Μεταφορών της πόλης της Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα των λεωφορείων, αλλά και για το σταθμό Βενιζέλου του μετρό.

Ενδεικτικό είναι πως σήμερα στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και επισκέφθηκε το εργοτάξιο του σταθμού Βενιζέλου. Μετά την ενημέρωση που έλαβε διευκρίνισε ότι όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται ο «περιβόητος» σταθμός Βενιζέλου αλλά δεν έχει καν ολοκληρωθεί η μελέτη για να ξεκινήσει η κατασκευή του.

Οπως γράφει και το voria.gr ο κ.Καραμανλής κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι δεν μίλησε με ειλικρίνεια. «Αυτό που είδαμε δυστυχώς από την προηγούμενη κυβέρνηση ήταν επικοινωνιακά τεχνάσματα και φτηνή επιθεώρηση».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «το Μετρό έχει περάσει από χίλια κύματα, έχει καθυστερήσει πολλά χρόνια», ανέφερε και πρόσθεσε: «Το Μετρό έχει στοιχίσει πολλά χρήματα. Πρωταρχικός στόχος είναι να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον και το δημόσιο χρήμα. Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες, θα εγκαινιάσουμε Μετρό».

Μάλιστα ο υπουργός προανήγγειλε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το σχέδιο για την επιτάχυνση των εργασιών από το βήμα της ΔΕΘ.