Ουκρανία: Ο Πούτιν απέσυρε στρατηγούς του από την χώρα, λέει το Λονδίνο
1 month, 16 days ago
6

Βίντεο με ρωσικούς πυραύλους να χτυπούν στρατιωτική βάση

Την ώρα που το Λονδίνο ανακοινώνει ότι η Ρωσία απέσυρε πιθανόν ορισμένους στρατηγούς από σημαντικές θέσεις της διοίκησης στον πόλεμο στην Ουκρανία, που μαίνεται για τέσσερις μήνες, την ίδια ακριβώς ώρα έρχεται στο φως βίντεο με ρωσικούς πυραύλους να χτυπούν στρατιωτική βάση.

  • Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα χέρια των Ρώσων τo Σεβεροντονέτσκ

Τρομακτικό βίντεο

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της Λβιβ Μαξίμ Κοζίτσκι η Ρωσία έπληξε με πυραύλους τη στρατιωτική βάση στο Γιαβορίβ στη δυτική Ουκρανία με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να τραυματιστούν.

Έξι πύραυλοι ερρίφθησαν από την Μαύρη Θάλασσα, τέσσερις έπληξαν την στρατιωτική βάση ενώ δύο αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν προτού πλήξουν τον στόχο τους, διευκρίνισε ο Κοζίτσκι.

  • Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων

Πλήγμα στην στρατιωτική βάση εκπαίδευσης κοντά στην Γιαβορίβ τον Μάρτιο προκάλεσε τον θάνατο 35 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 130, σύμφωνα με Ουκρανούς αξιωματούχους.

 

Η Ρωσία απέσυρε ορισμένους στρατηγούς από την Ουκρανία

Η Ρωσία απέσυρε πιθανόν ορισμένους στρατηγούς από σημαντικές θέσεις της διοίκησης στον πόλεμο στην Ουκρανία αυτόν τον μήνα, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

«Από τις αρχές Ιουνίου, η ανώτατη διοίκηση των ρωσικών δυνάμεων είναι εξαιρετικά πιθανόν να απομάκρυνε κάποιους στρατηγούς από σημαντικές θέσεις της επιχειρησιακής διοίκησης στον πόλεμο στην Ουκρανία»», αναφέρει το υπουργείο στην καθημερινή ενημέρωσή του στο Twitter.

in.gr