Παντρεύτηκε ο γιος του δισεκατομμυριούχου Αρνό – Οι ΦΩΤΟ από την τελετή και το vintage νυφικό
2 years, 8 months ago
6

Ο γιος του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό, Αλεξάντρ παντρεύτηκε την αγαπημένη του σε μια λιτή τελετή στο Παρίσι.

Ο γάμος του Αλεξάντρ συζητήθηκε πολύ, καθώς ο γιος του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη ήταν ένας περιζήτητος εργένης. Ο 29χρονος παντρεύτηκε τη σχεδιάστρια, Géraldine Guyot, το Σάββατο. Οι νεόνυμφοι δημοσίευσαν φωτογραφίες τους στα social media με τον Αλεξάντρ να γράφει “Όλα ξεκίνησαν το 1998 και τώρα είναι το “ναι” για όλη τη ζωή”.

 

 

 

 

Ο δεύτερος γιος του Αρνό, είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της LVMH Tiffany & Co., και στο παρελθόν διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Rimowa. Τον Μάιο ο πατέρας του, Μπερνάρ ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος για να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο αφού η περιουσία του ανέβηκε στα 186 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

 

 

 

Η Géraldine, δεν είναι τυχαία. Είδε την περασμένη χρονιά το όνομά της στη λίστα “30 For 30” του Forbes για το λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το νυφικό της ήταν σε κλασικές γραμμές και επέλεξε ένα πέδιλο με χαμηλό τακούνι. Φαινόταν κομψή σε ένα απλό, vintage φόρεμα από τον οίκο JW Anderson με ψηλό κολάρο, μακριά μανίκια, φουσκωμένους ώμους και λεπτό κέντημα λουλουδιών.
Η νύφη άλλαξε φόρεμα για τη δεξίωση, με τον Aλεξάντρ να μοιράζεται μια φωτογραφία του πρώτου ρομαντικού χορού τους στο Instagram. Το ζευγάρι άρχισε τη σχέση περίπου τον Αύγουστο του 2019 και αρραβωνιάστηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα έπειτα από μια ρομαντική πρόταση στο Παρίσι. Ο Μπερνάρ Αρνό, ο οποίος έχει πέντε παιδιά από δύο γάμους, έχει δώσει ανώτατες θέσεις στην LVMH στα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά του. Ο νεότερος γιος του, Jean, είναι ακόμα μαθητής.

 

 

 

Η μοναχοκόρη του δισεκατομμυριούχου, η 45χρονη Delphine είναι διευθύντρια και εκτελεστική αντιπρόεδρος του Louis Vuitton. Ο μεγαλύτερος γιος Antoine, 43 ετών, ο οποίος παντρεύτηκε τη Ρωσίδα καλλονή, Natalia Vodianova πέρυσι, είναι διευθύνων σύμβουλος της Berluti και επιβλέπει την εικόνα, τις επικοινωνίες και το περιβάλλον για την LVMH. Ο τρίτος γιος Frédéric, 26 ετών, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Tag Heuer. Ο Alexandre εκπαιδεύτηκε ως μηχανικός, αποφοίτησε από το Ecole Telecom ParisTech και το Ecole Polytechnique. Κατείχε θέσεις εργασίας στη McKinsey & Company και την KKR προτού συμμετάσχει στην οικογενειακή επιχείρηση με θέση στον οίκο Fendi. Διορίστηκε στη Rimowa το 2017 αφού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της LVMH να αγοράσει μερίδιο 80% στον κατασκευαστή αποσκευών υψηλής τεχνολογίας για 640 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

enikos.gr