Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό στη Γαλλία
2 years, 5 months ago
6

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός εκτός συνόρων για τη συμμετοχή του στην κωμωδία «Θεέ μου τι σου κάναμε;» κρατείται από τις Αρχές.

της Μαρίας Δεναξά

Πρόκειται για τον ηθοποιό Αρί Αμπιτάν, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από επίσημη καταγγελία που έγινε εις βάρος του, το προηγούμενο Σάββατο. Την είδηση δημοσίευσε αρχικά η Le Parisien, ενώ το γεγονός πως ο ηθοποιός κρατείται μετέδωσε λίγο αργότερα και το γαλλικό δίκτυο BFMTV.

Το τελευταίο σημειώνει πως η καταγγελία δεν έγινε από τη σύντροφό του, αλλά από τρίτο πρόσωπο. Μάλιστα, η κράτηση του Αμπιτάν παρατάθηκε το πρωί της Δευτέρας για ακόμη 24 ώρες, με τα υπό εξέταση γεγονότα να λαμβάνουν χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από την πλευρά του ηθοποιού. Οι τελευταίες αναρτήσεις του Αμπιτάν στο Instagram ήταν για την προώθηση της συνέχειας του «Θεέ μου τι σου κάναμε;» που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022.

Με καταγωγή από το Μαρόκο και την Τυνησία, ο Αμπιτάν προτού γίνει ηθοποιός εργάστηκε ως ταξιτζής στη γαλλικής πρωτεύουσα. Στο χώρο της υποκριτικής έγινε γνωστός μέσα από πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

 

enikos.gr