Pat Stay: Νεκρός ο ράπερ στα 36 του – Τον μαχαίρωσαν θανάσιμα
1 year, 7 months ago
6

Νεκρός στα 36 του χρόνια είναι ο γνωστός ράπερ Pat Stay, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού μαχαιρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, κοντά στην προκυμαία Halfax, στη Νέα Σκωτία, στον Καναδά, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat Stay (@patstay_902)

Οι ερευνητές δεν κατονόμασαν τον ράπερ ως θύμα, αλλά ο αδελφός του, Pete Stay, επιβεβαίωσε τον θάνατο στα νέα του CBC. Ακόμη δεν έχει συλληφθεί κάποιος ύποπτος και η αστυνομία τονίζει πως δεν γνωρίζει το κίνητρο για τη δολοφονία αυτήν τη στιγμή.

Στις ιστορίες του στο Instagram, φαίνεται ότι ο καλλιτέχνης ήταν στο Χάλιφαξ για να παρευρεθεί στον γάμο φίλων του. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ο Pat μοιράστηκε το βίντεο για το νέο του single, “(The Game DISS)” Pat Stay feat. Kaleb Simmonds – “Warm up” στο Instagram.

Την περασμένη εβδομάδα γιόρτασε τα 5α γενέθλια του γιου του με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

Ο Pat Stay έγινε γνωστός από τις μάχες του ραπ στις οποίες ξεχώριζε και συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς. Την Πέμπτη ο ράπερ είχε κάνει μία προφητική ανάρτηση γράφοντας: “Φανταστείτε αν συμπεριφερόμασταν σε όλους τους φίλους και τους αγαπημένους μας σαν να ξέραμε ότι οι μέρες τους ήταν μετρημένες“.