Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας παραδέχθηκε την ήττα του και προσπαθεί να την διαχειριστεί
4 months, 5 days ago
6

Πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στη Βουλή επεσήμαιναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι θα ηττηθεί στις εκλογές.

«Ο πρωθυπουργός που φέρνει μόνο ήττες έγινε πια και πρωθυπουργός της ηττοπάθειας» αναφέρουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. 

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν αποτόλμησε καν να επαναλάβει τον ισχυρισμό του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές», αρκούμενος πια στην πρόβλεψη ότι θα διαψευσθούν οι υπερβολικές προσδοκίες της ΝΔ.

Συνειδητά ή μη ο κ. Τσίπρας μετατρέπεται πια σε διαχειριστή της ήττας του» ανέφεραν οι ίδιες πηγές και σημείωσαν:  «Οσο για την ποιητική βραδιά των δύο πρώην συνεταίρων, παραπέμπουμε στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη: το τελευταίο στάδιο της πολιτικής απαξίωσης είναι η γελοιοποίηση.
Η σαπουνόπερα ευτυχώς τελειώνει σε 100 μέρες καθώς οι πολίτες θα απαλλάξουν την χώρα από τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους της».