Ποιους δεν θα πληρώνει… καθόλου ο Έλον Μασκ αν αγοράσει τελικά το Twitter
1 year, 11 months ago
6

Υπενθυμίζεται ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού απέκτησε περισσότερο από το 9% της εταιρείας στη συνέχεια, κατέθεσε πρόταση εξαγοράς ύψους 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως σε περίπτωση που καταφέρει τελικά, να αγοράσει το Twitter, το διοικητικό συμβούλιο του τεχνολογικού κολοσσού δεν θα … πληρώνεται.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο μισθός του διοικητικού συμβουλίου θα είναι 0 δολάρια, εάν αγοράσω το Twitter με την προσφορά μου, οπότε εξοικονομούνται σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, μόνο από εκεί». 

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει ακόμη, σαφές ποια άτομα θα διοριστούν για να υπηρετήσουν το διοικητικό συμβούλιο του Twitter υπό την ηγεσία του Μασκ. Επί του παρόντος, η εταιρεία τεχνολογίας ξοδεύει περίπου 2,9 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και bonus για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της, σύμφωνα με πληροφορίες από το CNBC.

Ο Έλον Μασκ, διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX καταβάλει τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσει το Twitter. Υπενθυμίζεται ότι αφού απέκτησε περισσότερο από το 9% της εταιρείας στη συνέχεια, κατέθεσε πρόταση για να την αγοράσει έναντι του ποσού των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

newmoney.gr