Πούτιν: «Δεν απέχουμε δευτερόλεπτα από τον Γ’ Παγκόσμιο, τα δευτερόλεπτα τελείωσαν» – Νέες απειλές από τον διαφημιστή του Ρώσου προέδρου
1 year, 9 months ago
6

Ο Βλαντίμιρ Σολόβιεφ είναι ο άνθρωπος του Πούτιν στα ρωσικά ΜΜΕ.

«Δεν απέχουμε πια δευτερόλεπτα από τον Γ’ Παγκόσμιο, τα δευτερόλεπτα τελείωσαν» απείλησε ο Ρώσος δημοσιογράφος και προπαγανδιστής του Πούτιν Βλαντίμιρ Σολόβιεφ.

  • Διαβάστε επίσης: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει, αλλά δεν θα είναι όπως όλοι νομίζουν

Ο Σολόβιεφ βρέθηκε στο πλατό της βραδινής εκπομπής του «The Evening With Vladimir Soloviev» απειλώντας τη Δύση, ενόψει και της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

  • Διαβάστε επίσης: Βλαντίμιρ Πούτιν: «Όλοι θα πρέπει να ξέρουν τι διαθέτουμε και τι θα χρησιμοποιήσουμε, αν χρειαστεί», είπε αναφερόμενος στα πυρηνικά

«Τίποτα ασυνήθιστο, απλώς ο ανόητος Σολόβιεφ απειλεί ξανά ολόκληρο τον κόσμο» σχολίασαν χλευαστικά οι Ουκρανοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος είναι ο Βλαντίμιρ Σολόβιεφ

Ο Βλαντίμιρ Σολόβιεφ ( γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1963) είναι Ρώσος δημοσιογράφος, τηλεοπτικός παρουσιαστής, συγγραφέας και έχει αναδειχτεί ως ένας από τους διαφημιστές του Πούτιν. Είναι παρουσιαστής στην τηλεοπτική εκπομπή Sunday Evening με τον Vladimir Solovyov στο Russia-1 . 

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, μια ημέρα πριν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία το 2022 , ο Σολόβιοφ έλαβε κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Του απαγορεύεται η είσοδος στις χώρες της ΕΕ και τα περιουσιακά του στοιχεία εκεί, εάν υπάρχουν, δεσμεύονται. Η βίλα του στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, κατασχέθηκε.

Ο Σολόβιεφ ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία έχει “αρκετή δύναμη πυρός για την πλήρη εξόντωση της ουκρανικής στρατιωτικής υποδομής χωρίς εισβολή δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος. Αλλά δεν προετοιμαζόμαστε να το κάνουμε”. Αργότερα εξέφρασε την υποστήριξή του για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, λέγοντας ότι «Σήμερα είναι η ημέρα που ξεκίνησε μια δίκαιη επιχείρηση για τον αποναζισμό στην Ουκρανία»

in.gr