Primark: 11 καταστήματα ανοιχτά όλο το 24ωρο μετά την άρση του lockdown
3 years, 3 months ago
6

Η Primark επιβεβαίωσε ότι θα διατηρήσει 11 από τα καταστήματά της στην Αγγλία ανοιχτά για 24 ώρες την ημέρα, όταν αρχίσει να αίρεται το lockdown και η χώρα βαδίσει σε ένα σύστημα τριών επιπέδων στις 2 Δεκεμβρίου.

Το Primark ο μεγαλύτερος retailer του Ηνωμένου Βασιλείου θα παρατείνουν τις ώρες λειτουργίας και για τα υπόλοιπα καταστήματά του, ώστε να δοθεί στους αγοραστές περισσότερος χρόνος να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, με τα υποκαταστήματα να είναι μέχρι τουλάχιστον τις 8 το απόγευμα τις καθημερινές.

Εν τω μεταξύ, τα καταστήματα Primark στα εμπορικά κέντρα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 10 μ.μ., με λίγα υποκαταστήματα να μην κλείνουν πριν τα μεσάνυχτα.

Τα καταστήματα Primark που θα παραμείνουν ανοικτά όλο το 24ωρο είναι τα εξής: Τράφορντ, Γιορκ Μονκς Κρος, Λιντς White Rose, Bluewater, Lakeside, Μπέρμιγχαμ Φορτ, Meadowhall, Στράτφορντ, White City, Τσάρλτον και Γκέιτσχεντ Metrocentre.

Ο Πολ Μάρτσαντ, διευθύνων σύμβουλος της Primark, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε ξανά τα καταστήματά μας στην Αγγλία στις 2 Δεκεμβρίου, με μεγαλύτερες ώρες αγορών για να δώσουμε στους πελάτες μας περισσότερο χρόνο για να κάνουν τα εορταστικά ψώνια τους με ασφάλεια. Έχουμε τα πάντα αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων χριστουγεννιάτικων πουλόβερ μας, των εορταστικών πιτζαμών και πολλά άλλα προϊόντα».

naftemporiki.gr