Πρώην επικεφαλής της MI6: Ο Πούτιν θα σταλεί σε σανατόριο προκειμένου να αποφευχθεί ένα πραξικόπημα
1 year, 10 months ago
6

Πληθαίνουν οι αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος Πούτιν πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται τόσο σε χημειοθεραπείες όσο και θεραπείες με στεροειδή

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Βλαντιμίρ Πούτιν από την προεδρία της Ρωσίας, ισχυρίζεται ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής MI6, Sir Richard Dearlove.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του άλλοτε ισχυρού άνδρα της βρετανικής κατασκοπείας, ο ρώσος πρόεδρος θα μπορούσε να νοσηλευθεί σε μία εγκατάσταση όπου περιθάλπονται άτομα με χρόνιες παθήσεις.

Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται την ώρα που πληθαίνουν οι αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος Πούτιν πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται τόσο σε χημειοθεραπείες όσο και θεραπείες με στεροειδή.

Πάντως, εκτός από τις αναφορές για τον καρκίνο υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να πάσχει είτε από Πάρκινσον είτε από άνοια σε πρώιμο στάδιο.

Έτσι, λοιπόν, ο Sir Richard Dearlove πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και λέει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποχωρήσει  σύντομα από το Κρεμλίνο προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη. «Πιστεύω ότι θα έχει φύγει μέχρι το 2023 και θα εισαχθεί στο σανατόριο, από το οποίο δεν θα βγει ξανά ως πρόεδρος της Ρωσίας», ανέφερε σε δηλώσεις του.

«Αυτός είναι ένας τρόπος για να προχωρήσουμε τα πράγματα χωρίς πραξικόπημα» πρόσθεσε.

 Τα… περίεργα πλάνα

Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της MI6 υπάρχουν «μερικά πολύ περίεργα πλάνα του Πούτιν», εστιάζοντας συγκεκριμένα στο χτύπημα του ποδιού του κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν «πολύ περίεργο».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι φτάνουμε στο «τέλος αυτού του καθεστώτος στη Ρωσία» αλλά «αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί». «Αυτό που λέω είναι ότι είτε τον επόμενο χρόνο, είτε σε 18 μήνες θα διαλυθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εισβολή στην Ουκρανία είναι μια καταστροφή».

in.gr