Σάλμα Χάγιεκ για τη σκηνή σεξ με τον Μπαντέρας στο «Desperado»: Έκλαιγα συνεχώς και ένιωθα ντροπή
3 years, 1 month ago
6

« Σκεφτόμουν συνεχώς τον πατέρα και τον αδερφό μου. Θα το δουν; Θα τους πειράξει; Οι άντρες δεν το έχουν αυτό. Ο πατέρας θα πει, “Ναι! Αυτός είναι ο γιος μου!”», λέει η ηθοποιός που ξεκαθαρίζει ότι τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο συμπρωταγωνιστής της ήταν κύριοι απέναντί της

Η Σάλμα Χάγιεκ μίλησε για το «τραύμα» που της άφησαν τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών στην ταινία «Desperado» το 1995. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός που μίλησε στο podcast που φιλοξενήθηκε από τους Dax Shepard και Monica Padman ξεκαθάρισε πως τα συναισθήματά της δεν είχαν καμία σχέση με τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ή τον συμπρωταγωνιστή της Αντόνιο Μπαντέρας.

Η Χάγιεκ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αγωνίστηκε πολύ για να γυρίσει την ερωτική σκηνή, αν και όταν της προτάθηκε ο ρόλος είχε ενθουσιαστεί. Συνεχίζοντας είπε ότι στο σενάριο δεν υπήρχε κάποια αναφορά για ερωτική σκηνή και πως αυτή εντάχθηκε στη συνέχεια.

Antonio Banderas - Cancion del Mariachi (Desperado)

Ακολούθως είπε ότι ο Ροντρίγκεζ ήταν ο «αδελφός της» και η τότε σύζυγός του, παραγωγός Ελίζαμπεθ Αβελάν η «καλύτερη φίλη της» κι έτσι συμφώνησε να κάνει τη σκηνή σε κλειστό σετ με παρόντες μόνο τέσσερα άτομα.

Salma Hayek Hot SEX Scene In Desperado

«Έτσι, όταν ήταν να αρχίσουμε τα γυρίσματα, άρχισα να κλαίω» είπε και πρόσθεσε ότι έλεγε στους άλλους τρεις: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι».

Salma Hayek Shares Traumatic Experience Shooting 'Desperado' Love Scene | THR News

«Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Αντόνιο, ήταν απόλυτα κύριος και τόσο καλός και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Δεν φοβόταν, για αυτόν δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και σκεφτόμουν: “Θεέ μου. Αισθάνομαι απαίσια”. Και ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα» για να συνεχίσει: «Δεν έλεγα να αφήσω την πετσέτα. Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Την άφηνα για δυο δευτερόλεπτα και μετά έβαζα ξανά τα κλάματα. Αλλά το καταφέραμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε τη δεδομένη στιγμή», λέει η Σάλμα Χάγιεκ.  «Σκεφτόμουν συνεχώς τον πατέρα και τον αδερφό μου. Θα το δουν; Θα τους πειράξει; Οι άντρες δεν το έχουν αυτό. Ο πατέρας θα πει, “Ναι! Αυτός είναι ο γιος μου!”». Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο πατέρας και ο αδερφός της όταν  είδαν την ταινία παρέλειψαν τις ερωτικές σκηνές.

Η Χάγιεκ κατέστησε σαφές αρκετές φορές ότι ο Ροντρίγκεζ και ο Μπαντέρας «ήταν καταπληκτικοί» και ότι ο Ροντρίγκεζ «δεν με πίεσε ποτέ», αλλά παρόλα αυτά, η στιγμή ήταν πολύ τραυματική και την θυμάται έντονα.

Πάντως η Σάλμα Χάγιεκ με τον Αντόνιο Μπαντέρας έχουν παραμείνει φίλοι και έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε πέντε ακόμη ταινίες μετά το Desperado.