Σάλος από την ατάκα Μπάιντεν: «Εκείνη ήταν 12 κι εγώ 30…»
1 year, 7 months ago
6

Αναστάτωση μετά την αδιευκρίνιστη ατάκα του προέδρου των ΗΠΑ.

Aντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει ένα στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε εκδήλωση του σωματείου εκπαιδευτικών.

«Πρέπει να μου πεις ένα γεια» είπε ο Μπάιντεν διακόπτοντας την ομιλία του στην έδρα της Εθνικής Εκπαιδευτικής Ένωσης στην Ουάσινγκτον, όταν αναγνώρισε μια γυναίκα από το ακροατήριο και την κάλεσε να τον χαιρετήσει.

«Ήταν 12 ετών, ήμουν 30», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε με την μάλλον… ακατάλληλη παρατήρηση. «Γνωριζόμαστε από παλιά. Αλλά όπως και να ‘χει, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά», πρόσθεσε.

Το ακροατήριο των εκπαιδευτικών και των μελών του συνδικάτου γέλασε με το σχόλιο, σύμφωνα με τη New York Post, ωστόσο ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της εφημερίδας για διευκρινίσεις σχετικά με το τι εννοούσε ο πρόεδρος.

Η συνήθεια του Τζο Μπάιντεν να αγγίζει και να μυρίζει γυναίκες και κορίτσια δημοσίως, του επέφερε το παρατσούκλι των Ρεπουμπλικανών «Creepy Joe». Αν και σπάνια διαπράττει τέτοιες ενέργειες δημοσίως, το 2019 αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από γυναίκες που είπαν ότι τις έκανε να αισθάνονται άβολα.

Δείτε το βίντεο: