Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου, στόχος μου απλά να ζήσω»
1 year, 14 days ago
6

Η Σάνεν Ντόχερτι βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου και όπως υπογραμμίζει “στόχος της είναι απλά να ζήσει”.

 

Με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η ηθοποιός μίλησε σε μία διαδικτυακή εκδήλωση για την ζωή της, μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν παραπονιέται για την αρρώστια της

Η ηθοποιός έχει καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο και όπως επισημαίνει «ο σύζυγός μου λέει ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι έχω καρκίνο. Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά, δεν μιλάω γι’ αυτό. Είναι κομμάτι της ζωής μου».

 

 

Όπως σημείωσε «νιώθω ότι έχω μία ευθύνη στην δημόσια ζωή μου, που την διαχωρίζω από την υποκριτική. Να μιλάω για τον καρκίνο και ίσως να ενημερώσω περισσότερο τους ανθρώπους ότι όσοι είναι στο στάδιο τέσσερα είναι πολύ ζωντανοί και δραστήριοι».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, πριν από ένα χρόνο, η Σάνεν Ντόχερτι είχε τονίσει «δεν θέλω όταν οι άνθρωποι ακούνε για το τέταρτο στάδιο να πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κουνηθούν και να δουλέψουν κι απλά μπαίνουν στο νοσοκομείο. Σε ξεγράφουν τόσο γρήγορα, παρότι είσαι δυναμικός και υγιής και χαρούμενος. Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι υγιής, κανείς δεν ξέρει».

 

 

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί αφορά μία γυναίκα που μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και αμέσως αναζητά την κόρη της, που είχε δώσει για υιοθεσία σε άλλη οικογένεια πριν από κάποιες δεκαετίες και μαζί φτιάχνουν μία λίστα με στόχους.

Αναφερόμενη στη δική της λίστα, η Σάνεν Ντόχερτι κατέληξε «θα ήταν παράξενο στην δική μου περίπτωση, γιατί θα ήταν σαν να προσπαθώ να διαγράψω πράγματα, προτού τελειώσει ο χρόνος μου. Θα γίνω ο άνθρωπος που έζησε περισσότερο με κακρίνο. Αν έπρεπε να αναφέρω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω. Είναι το μόνο πράγμα στην λίστα μου αυτή την στιγμή».

 

enimerotiko.gr