Σε αυτή την γκλαμουράτη σουίτα θα μείνει στο Βιετνάμ ο Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες]
1 year, 20 days ago
6

Μια εντυπωσιακή σουίτα, σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία του Ανόι, έκλεισε το επιτελείο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, για την παραμονή του, στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, κατά την οποία -αύριο, Τετάρτη- θα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Σύμφωνα με το CNN, πρόκειται για το -ισπανικής αλυσίδας- Melia Hotel, ένα ξενοδοχείο που παρέχει πολυτελές Spa, ειδικεύεται στη διακόσμηση με έργα τέχνης, και διαθέτει δυο άρτια εξοπλισμένα εστιατόρια -ένα με διεθνή κουζίνα και ένα με ασιατικά πιάτα. 

Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου / Φωτογραφία: Melia Hotel Hanoi

Η προεδρική σουίτα που θα φιλοξενήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσεκται στον 22ο όροφο, είναι εμβαδού 185 τ.μ. και προσφέρει μια μαγευτική θέα στον Ερυθρό Ποταμό και τη λίμνη της πόλης, Hoan Kiem. 

Η προεδρική σουίτα των 185 τ.μ. / Φωτογραφία: Melia Hotel Hanoi

Το ξενοδοχείο, πιθανώς, επιλέχθηκε λόγω της εγγύτητάς του από την πρεσβεία της Βόρειας Κορέας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιομέτρου. 

Οι υπηρεσίες Spa του ξενοδοχείου / Φωτογραφία: Melia Hotel Hanoi

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Σιγκαπούρη, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε μείνει στην προεδρική σουίτα 335 τ.μ. του ξενοδοχείου St. Regis, η οποία «αγγίζει» τις 6.000 με 8.000 δολάρια τη βραδιά. 

Οι σουίτες στο Melia Hotel του Ανόι ξεκινούν από τα 160 ευρώ. 

Eνα από τα δυο μεγάλα εστιατόρια του Melia Hotel / Φωτογραφία: Melia Hotel Hanoi