Σγουρίδης: Εχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα Κουντουρά, Κόκκαλης
1 year, 2 months ago
6

«Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα».

Αυτό  τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης αναφερόμενος στην Ελενα  Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη. «Η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι σε αντίθεση με τον κ. Ζουράρη και τον κ. Παπαχριστόπουλο δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε», σημείωσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της κας Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος, ενώ σημειωσε για τον κ. Παπαχριστόπουλος πως έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, «είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής».

Παράλληλα σημείωσε ότι δεν είναι στημένο το διαζύγιο Τσίπρα Καμμένου καθώς ήταν προαναγγελθέν. «Εμείς ως ΑΝΕΛ κ των προτέρων είχαμε εκφράσει τη συμφωνία μας, πολύ πριν φτάσουν τα πράγματα εκεί. Λέγαμε ότι διαφωνούμε με τη λέξη Μακεδονία και το εννοούσαμε. Η θέση αυτή είναι εδραιωμένη από το πρώτο συνέδριο», ανέφερε.