Silicon Valley: Ποιοι επώνυμοι έχασαν εκατομμύρια δολάρια – Όπρα Γουίνφρεϊ και Πρίγκιπας Χάρι ανάμεσα στους μεγάλους χαμένους Τουλάχιστον 590 εκατ. $ η ζημιά για την Όπρα Γουίνφρεϊ
1 year, 1 month ago
6

Η κατάρρευση της αμερικανικής τράπεζας  Silicon Valley, η μεγαλύτερη από την μεγάλη οικονομική κρίση του 2008, δεν επιφύλασσε άσχημα νέα μόνο για τους εργαζόμενους, αφού χάνουν τη δουλειά τους, αλλά και όσους διατηρούσαν σημαντικά χρηματικά ποσά σε αυτή.  

Σύμφωνα με αναφορές, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα και είναι αμφίβολο εάν θα επιβεβαιωθούν ποτέ, η γνωστή Αμερικανή τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και ο  πρίγκιπας Χάρι είναι ανάμεσα στους επώνυμους που φέρεται να έχουν χάσει δεκάδες εκατομμυρίων δολαρίων.

Το πόσο που έχει χάσει η Όπρα Γουίνφρεϊ λέγεται ότι ανέρχεται στα 590 εκατ. $, καθώς οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί λογαριασμοί που διατηρούσε ήταν σε αυτή την τράπεζα ισχυρίζονται πηγές που γνωρίζουν τις τραπεζικές της επενδύεις.

 

Το ίδιο και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος έχει χάσει εκατομμύρια καθώς ακολούθησε τις συμβουλές κάποιων φίλων του να τοποθετήσει τα χρήματά του εκεί.

Τώρα όλα έχουν γίνει… καπνός. Ότι είχε  ήταν εκεί, λένε οι ίδιες πηγές.

 

 

 pronews.gr