Σκουρλέτης: Ο πρωθυπουργός δεν επέλεξε τον κ. Καμμένο έναντι του κ. Κοτζιά
1 year, 5 months ago
6

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τόνισε σήμερα, πως η εξέλιξη της παραίτησης Κοτζιά δεν είναι ευχάριστη, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Πρωθυπουργός επέλεξε τον κ. Καμμένο, έναντι του κ. Κοτζιά.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι δεν κατανοεί τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά με τις δηλώσεις του, κατέστησε σαφές ότι η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών, όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται, αλλά αποτελεί την προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύει λοιπόν –σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη- ότι ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά επιλογή υπέρ του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα, ο Νίκος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.