Σοκ: Ο αδελφός και θείος ξεκλήρισε την οικογένεια της ομογενούς στις ΗΠΑ
1 year, 3 months ago
6

Κατηγορίες για τέσσερις φόνους, εμπρησμό και οπλοκατοχή απήγγειλε η εισαγγελία της κομητείας Μάνμουθ του Νιου Τζέρσεϊ  στον 51χρονο Πολ Κανέιρο για τη δολοφονία της οικογένειας της τετραμελούς οικογένιας του αδερφού του, Κιθ, η σύζυγός του οποίου είναι ελληνικής καταγωγής.

Η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στην κατοικία όπου ζούσε ο Κιθ Κανέιρο με τη 45χρονη σύζυγό του Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο και τα δύο τους ανήλικα παιδιά, που επίσης βρέθηκαν νεκροί.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο Πολ Κανέιρο μετά τη δολοφονία έβαλε φωτιά στην κατοικία για να καλύψει τα ίχνη του. Ο ύποπτος βρισκόταν ήδη στα χέρια των αρχών, κατηγορούμενος για τον εμπρησμό του δικού του σπιτιού – την ίδια μέρα -την ώρα που εντός βρισκόταν η σύζυγος με τις δύο κόρες τους, που διέφυγαν με ασφάλεια.

Ο δράστης φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι της οικογένειας του αδελφου του για να καλύψει τα ίχνη του (Φωτογραφία: ΑΡ)

Οι αρχές θεωρούν ότι τα κίνητρα του δράστη ήταν οικονομικής φύσης, καθώς τα δύο αδέλφια ήταν συνέταιροι σε δύο επιχειρήσεις, η μία τεχνολογίας κι η άλλη ελέγχου παρασίτων.

Ο εισαγγελέας της κομητείας, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι χαρακτήρισε την υπόθεση ως τη βιαιότερη που αντιμετώπισε στη σταδιοδρομία του.

Ο ανεψιός του δράστη, Τζέσε Κανέιρο (Φωτογραφία: Facebook)

H σορός της Σοφίας Κανέιρος έφερε τραύματα από σφαίρες και μαχαίρι (Φωτογραφία: Facebook)

Ο Κιθ Κανέιρο έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, η σύζυγός του Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο τραύματα από σφαίρες και μαχαίρι, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Στις δηλώσεις του ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ο ύποπτος αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού, στη συνέχεια εισέβαλε στην κατοικία και δολοφόνησε τη νύφη και ανίψια του, ενώ για να καλύψει τα ίχνη του, πυρπόλησε το σπίτι. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και έβαλε φωτιά, με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι και οι δύο οικογένειας ήταν στόχοι κάποιου άλλου.

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας πως είναι συντετριμμένος από τη δολοφονία της οικογένειας του αδελφού του.

Πηγή: ΑΜΠΕ