Σοκαριστικές φωτό από την πτώση του boeing στην Τεχεράνη -Μπήκε σε σπίτι [εικόνες]
1 year, 2 months ago
6

Στάχτες κι αποκαΐδια άφησε πίσω του η συντριβή του μεταγωγικού Boeing 707 σε μια κατοικημένη περιοχή δυτικά της πρωτεύουσας του Ιράν, την Τεχεράνη.

Αποτέλεσμα της συντριβής ήταν να χάσουν τη ζωή τους 15 από τους 16 επιβαίνοντες σε αυτό. Ο μοναδικός επιζών, ένας μηχανικός πτήσης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο στρατός.

Οι νέες φωτογραφίες και τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν εικόνες καταστροφής με το αεροσκάφος να διαλύεται σε κομμάτια, προτού καεί. Τα μαύρα κουτιά του, που έχουν ανασυρθεί, θα ρίξουν φως στις έρευνες για το δυστύχημα.
Το αεροσκάφος έπεσε πάνω σε σπίτια

Οι ομάδες διάσωσης απομάκρυναν τα πτώματα από το εσωτερικό του αεροπλάνου, που βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, πέφτοντας πάνω σε έναν τοίχο που χώριζε το αεροδρόμιο με την κατοικημένη περιοχή.

Να σημειωθεί πως το στρατιωτικό αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Κιργιστάν για να παραδώσει ένα φορτίο στο Ιράν και αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Καράτσι.
αμέσως μετά την συντριβή, το μεταγωγικό έπιασε φωτιά

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, ο πιλότος κατά λάθος προσπάθησε να προσγειωθεί στο παρακείμενο αεροδρόμιο Faith, το οποίο δεν ήταν όμως κατάλληλο για μεταγωγικά αεροσκάφη.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο πιλότος επιχείρησε να προσγειωθεί σε αεροδρόμιο που δεν ήταν κατάλληλο για μεταγωγικά αεροσκάφη

Φωτογραφίες: ΕΡΑ via ΑΠΕ-ΜΠΕ