Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο Κερκ Ντάγκλας είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη Νάταλι Γουντ
2 years, 5 months ago
6

Σεξουαλική επίθεση είχε δεχθεί η Νάταλι Γουντ στην εφηβεία της από τον Κερκ Ντάγκλας, όπως υποστηρίζει στο βιβλίο της η αδελφή της αείμνηστης σταρ, Λάνα Γουντ.

Σύμφωνα με το βιβλίο “Little Sister”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου και αποσπάσματα προδημοσιεύει το Associated Press, ο Κερκ Ντάγκλας επιτέθηκε στη Γουντ το καλοκαίρι του 1955. Η επίθεση φέρεται να συνέβη ενώ η σταρ γύριζε την ταινία “The Searchers”.

Ήταν η μητέρα της Νάταλι Γουντ, Μαρία Ζαχαρένκο, που την έστειλε στο ραντεβού με τον Κερκ Ντάγκλας στο διάσημο ξενοδοχείο Chateau Marmont, πιστεύοντας ότι ο Ντάγλας θα βοηθούσε να ανοίξουν πόρτες στη νεαρή ηθοποιό.

Λάνα Γουντ βιβλίο

Ο Κερκ Ντάγκλς εκείνη την εποχή ήταν γύρω στα 30 και ένας από τους πιο προβεβλημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Είχε ήδη πρωταγωνιστήσει στον “Σπάρτακο” στην “Ωραία και το Κτήνος” με τη Λάνα Τέρνερ, στο “Gunfight” και στο “O.K. Corral”.

Κερκ Ντάγκλας

“Φαινόταν να έχει περάσει πολύς καιρός μέχρι η Νάταλι να επιστρέψει στο αυτοκίνητο και να με ξυπνήσει κλείνοντας με δύναμη την πόρτα” γράφει η Λάνα Γουντ και προσθέτει: “Έδειχνε χάλια. Ήταν πολύ ατημέλητη και πολύ αναστατωμένη, και αυτή και η μαμά άρχισαν να ψιθυρίζουν η μία στην άλλη. Δεν μπορούσα να τις ακούσω ή να καταλάβω τι έλεγαν. Προφανώς κάτι κακό είχε συμβεί στην αδελφή μου, αλλά ό,τι  κι αν ήταν αυτό, ήμουν πολύ μικρή για να μου το πουν” προσθέτει.

Η Λάνα Γουντ, που εκείνη την εποχή ήταν οκτώ ετών, σημειώνει ότι η αδελφή και η μητέρα της συμφώνησαν ότι θα καταστρεφόταν η καριέρα της Νάταλι αν κατηγορούσε δημοσίως τον Ντάγκλας για επίθεση. Γράφει πως η Νάταλι δεν της είπε τι είχε συμβεί, παρά μόνο χρόνια αργότερα όταν της εξομολογήθηκε ότι “την πήγαν στη σουίτα του Ντάγκλας” και “μου έκανε κακό, Λάνα”.

Ο Κερκ Ντάγκλας πέθανε τον Φεβρουάριο του 2020 στα 103 έτη του. Οι φήμες για τη φερόμενη επίθεση ήταν τόσο διαδεδομένες που με τον θάνατό του, το όνομα της Γουντ έγινε trend μαζί με το δικό του στο Twitter.

Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας, σε δήλωσή του που είχε δημοσιευθεί μέσω του εκπροσώπου του, είχε γράψει “ας αναπαύονται εν ειρήνη και οι δύο”. Η Νάταλι Γουντ πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες τον Νοέμβριο του 1981 από πνιγμό, ενώ ήταν σε κρουαζιέρα με το σκάφος της στο νησί της Καλιφόρνια Σάντα Καταλίνα.  Αρχικά ο θάνατός της θεωρήθηκε ατύχημα, αλλά η αιτία του θανάτου της άλλαξε το 2012 σε “πνιγμός και άλλοι απροσδιόριστοι παράγοντες”.

Ο σύζυγός της εκείνη την εποχή Ρόμπερτ Βάγκνερ θεωρήθηκε πρόσωπο ενδιαφέροντος από την αστυνομία το 2018 και η Λάνα Γουντ είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που τον θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατο της Νάταλι.

 

enikos.gr