Σπάει τη σιωπή του ο σύζυγος της Χάτσινς – Οργισμένος με την συμπεριφορά του Άλεκ Μπάλντγουιν
2 years, 1 month ago
6

Ο σύζυγος της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς  (Halyna Hutchins) που βρήκε τραγικό θάνατο στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» κατηγόρησε τον Άλεκ Μπάλντγουιν (Alec Baldwin) ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το θάνατό της.

Ο Ματ Χάτσινς (Matt Hutchins) χαρακτήρισε «παράλογες» τις ενέργειες του αστέρα του Χόλιγουντ και παραδέχεται ότι ένιωσε «τόσο θυμωμένος» βλέποντάς τον να μιλάει δημόσια για τον θάνατο της Χαλίνα, αφού εκείνος κρατούσε το όπλο που την τραυμάτισε θανάσιμα.

Η Χαλίνα σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα.

Μετά το περιστατικό, ο Άλεκ Μπάλντγουιν έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο ABC και δήλωσε ότι αισθάνεται θλίψη, αλλά όχι ενοχές. Υποστήριξε ότι «δεν μπορούσε να πει ποιος» ήταν υπεύθυνος για τον θάνατό της.

Ο  Ματ Χάτσινς, εμφανίστηκε στην εκπομπή Today του NBC, και μίλησε ανοιχτά: «Βλέποντάς τον ένιωσα τόσο θυμωμένος… Ήμουν θυμωμένος που τον είδα να μιλάει για τον θάνατό της δημόσια με τόσο λεπτομερή τρόπο και στη συνέχεια να μην αναλαμβάνει την ευθύνη αφού μόλις είχε περιγράψει τη δολοφονία της. Η ιδέα ότι το άτομο που κρατούσε το όπλο και προκάλεσε την εκπυρσοκρότηση δεν είναι υπεύθυνος, είναι παράλογη για μένα».

Τα λόγια του έρχονται την ώρα που ο Μπάλντγουιν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από αγωγές που έχουν κατατεθεί εναντίον του μετά το περιστατικό. Οι αγωγές έχουν ασκηθεί από την επόπτρια σεναρίου, τον υπεύθυνο φωτισμού καθώς και από την οικογένεια της Χαλίνα.

Ο Ματ δήλωσε ότι υπάρχουν «πολλοί υπεύθυνοι» για τον θάνατο της συζύγου του, προσθέτοντας ότι «η ασφάλεια των όπλων δεν ήταν το μόνο πρόβλημα σε εκείνο το πλατό, υπήρχαν πολλά που δεν εφαρμόζονταν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

in.gr