ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Αλαφούζου: Επιβεβαιώνει ότι καλώς επιβάλαμε εμπάργκο στον ΣΚΑΪ
8 months, 17 days ago
6

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου ο οποίο χαρακτήρισε ως ηθικούς αυτουργούς της τρομοκρατικής επίθεσης τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οπως υποστήριξε σε γραπτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για «συκοφαντία που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας» και επαναβεβαίωσε την ορθότητα της επιλογής του «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει στον ΣΚΑΪ η Κουμουνδούρου.

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.