Ταξιδεύοντας με ένα πόνι στο αεροπλάνο -Κι όμως, μπήκε σε πτήση [εικόνες]
6 months, 12 days ago
6

Αυτή την πτήση της American Airlines από το Σικάγο θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρίσκονταν στο αεροσκάφος. Γιατί ανάμεσά τους, στην καμπίνα, ήταν ένα πόνι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νάξος: Αλογο «εισέβαλε» στο αεροδρόμιο και πήγε να κάνει… check-in [εικόνα]

ΕΛΛΑΔΑ

11|08|2019 | 10:59

Κι όμως, έγινε κι αυτό. Επειτα από γουρούνια, γαλοπούλες, μαϊμούδες και πάπιες μέσα σε καμπίνα αεροσκάφους, τώρα ταξίδεψε και ένα πόνι με αυτό τον τρόπο. Πρόκειται για ζώα ψυχολογικής υποστήριξης κάποιων επιβατών. Στην περίπτωση του πόνι, η Αμπρεα Χένσλεϊ ήταν αυτή που εμφανίστηκε με το ζώο στο αεροδρόμιο του Σικάγο.

Πόνι σε αεροδρόμιο

Πώς να περάσει απαρατήρητο το πόνι;/ Φωτογραφία: Instagram

Το πόνι και οι πιλότοι

Οπως είναι κατανοητό η Φλέρτι, όπως είναι το όνομα του πόνι, έκλεψε την παράσταση από την πρώτη στιγμή που την εντόπισαν οι επιβάτες, στην ουρά για το τσεκ- ιν. Μάλιστα, κάποιοι δημοσίευσαν στα social media και φωτογραφίες από το ταξίδι, μεταξύ άλλων με τους πιλότους και τους αεροσυνοδούς να ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στο πόνι.

Πιλότοι ποζάρουν με πόνι

Ενθουσιασμένο το πλήρωμα με το πόνι- επιβάτη/ Φωτογραφία: Instagram

Το πόνι που πάει παντού

Η Φλέρτι δεν είναι καμία τυχαία. Εχει δικό της λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και είναι αρκετά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ιδιοκτήτριά της, η Χένσλεϊ, παίρνει το πόνι παντού μαζί της στο Μπέλεβιου της Νεμπράσκα όπου ζει. Στο σινεμά, για ψώνια, ακόμη και όταν έχει ραντεβού με τον γιατρό, πάει με την Φλέρτι.

Η Χένσλεϊ έχει κατάθλιψη, παθαίνει κρίσεις πανικού και υποφέρει από αγχώδη διαταραχή και το πόνι είναι το δικό της ζώο ψυχολογικής υποστήριξης. Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αναγνωρίζει τα πόνι- όπως και τους σκύλους- ως ζώα που προσφέρουν υπηρεσία υποστήριξης και για αυτό πρέπει να επιτρέπεται να συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους παντού. Πάντως, πρόσφατα είχαν απαγορεύσει σε μια γυναίκα να ταξιδέψει με το παγόνι της.