Τέξας : Μαθητής πήρε αποβολή επειδή είχε βαμμένα νύχια
3 years, 3 months ago
6

Ο Trevor Wilkinson, ένας 17χρονος μαθητής από το Τέξας, ανέβασε μία αναφορά σχετικά με το σχολείο του, επειδή αποβλήθηκε για τα… βαμμένα του νύχια.

«Βάφω τα νύχια μου γιατί έτσι εκφράζω τον εαυτό μου. Έχω παγιδευτεί στο μυαλό και τις απόψεις ανθρώπων με κλειστό μυαλό… Λατρεύω τα νύχια μου. Νομίζω, ότι είναι ωραία. Σίγουρα, το χρησιμοποιώ για να εκφράσω τον εαυτό μου και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν ελευθερία έκφρασης.»

Τι δηλώνει το σχολείο;

Ενώ η περιφέρεια αρνήθηκε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Επαρχιακός Επόπτης, Kenny Berry, δημοσίευσε μία δήλωση:

«Η περιοχή διεξάγει μια επιμελή και προσεκτική αναθεώρηση του ενδυματολογικού κώδικα σε ετήσια βάση» , έγραψε. “Αυτή η διαδικασία αναθεώρησης οδηγεί στην ανάπτυξη ενός τελικού ενδυματολογικού κώδικα, που εφαρμόζεται με συνέπεια και επιβάλλεται κατά την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι ερωτήσεις, ή οι ανησυχίες, σχετικά με τον ενδυματολογικό κώδικα εξετάζονται ξεχωριστά και η περιφέρεια δεν μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένο μαθητή. Η περιφέρεια εκτιμά τα σχόλια και τις αναφορές σχετικά με αυτό το ζήτημα, που ελήφθησαν από μέλη της κοινότητας και θα τα λάβει υπόψη, όταν διεξάγει την ετήσια αναθεώρησή του αργότερα αυτό το σχολικό έτος.»

Για να υπογράψεις την αναφορά του, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 68.000 υπογραφές, κάνε κλικ εδώ.