Τι παράξενο συνέβη χτες και όλοι οι Λονδρέζοι βγήκαν χωρίς παντελόνι στους δρόμους [βίντεο]
5 months, 1 day ago
6

Ενα παράξενο θέαμα σημειώθηκε στους δρόμους του Λονδίνου χτες, Κυριακή, καθώς εκατοντάδες Λονδρέζοι βγήκαν έξω χωρίς τα παντελόνια τους.

Συγκεκριμένα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν χτες το πρωί έξω από την Εθνική Πινακοθήκη στην Βρετανία για να γιορτάσουν το 10ο ετήσιο No Pants Ride Ride.

Οσοι πήραν μέρος στην συγκέντρωση έπρεπε πρώτα να μπουν σε μετρό, λεωφορεία και τρένα για να φτάσουν στον προορισμό τους, με αποτέλεσμα να γεμίσουν γρήγορα τα ΜΜΕ του Λονδίνου με πολίτες χωρίς παντελόνια.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη γραμμή του μετρό «Piccadilly» όπου και έβγαλαν τα παντελόνια τους  μπροστά σε «ανυποψίαστους» πολίτες.

Ετσι δεν έλειψε μία αμηχανία στα βαγόνια του μετρό, καθώς άτομα φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους διάβαζαν, μιλούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες.

Η εκδήλωση είναι μέρος του παγκοσμίου «No Pants Subway Ride» δηλαδή πορεία χωρίς παντελόνια στα ΜΜΜ, το οποίο ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη το 2002 και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως το Τόκιο, την Ιερουσαλήμ και τη Μόσχα.

Ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης ο Φαραν Ρασιντ, δήλωσε πως δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος σκοπός που οργανώθηκε όλο αυτό, απλά έτσι για να διασκεδάσουν όσοι πήραν μέρος.