Tiger King: Νεκρός ο σταρ της σειράς του Netflix, Erik Cowie
2 years, 6 months ago
6

Ο σταρ του Tiger King και φροντιστής των ζώων, Erik Cowie, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 53 ετών.

Ο Cowie έγινε μέσα σε μια νύχτα διάσημος  χάρη στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness», η οποία έσπασε ρεκόρ προβολών το 2020 στην πλατφόρμα.

Οι αρχές εντόπισαν το πτώμα του Cowie στις 3 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, αφού έλαβαν κλήση από έναν φίλο του 53χρονου, ο οποίος τον βρήκε στο υπνοδωμάτιο του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο εκπαιδευτής ζώων βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, καθώς ζούσε στην Οκλαχόμα.

Στο δωμάτιο του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.

Tiger King: Γιατί το αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ έγινε viral

Στο ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε την ιστορία του Joe Exotic, ενός εκκεντρικού ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου που βγαίνει εκτός ελέγχου, εξαιτίας του μίσους που έχει για τη βασική του ανταγωνίστρια.

O Joe Exotic ή Joseph Allen Maldonado-Passage όπως είναι το πραγματικό του όνομα καταδικάστηκε συνολικά για 17 κατηγορίες και αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης 22 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αφορούν τον σχεδιασμό δολοφονίας της Carole Baskin, CEO του οργανισμού Big Cat Rescue, παράνομες πωλήσεις ζώων αλλά και κακοποίηση.

Αυτή η ασυμβίβαστη παγκόσμια επιτυχία προτάθηκε για έξι Emmy, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Σειράς Ντοκιμαντέρ.

Tiger King - Erik Cowie
Tiger King – Erik Cowie

Ο Cowie εμφανιζόταν στη σειρά ως ένας από τους φροντιστές ζώων που είχε προσλάβει ο Joe Exotic. Όταν ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στη φυλακή, ο Cowie παρέμεινε και φρόντιζε τις τίγρεις στο  Greater Wynnewood Exotic Animal Park.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Cowie είχε παραδεχθεί ότι είχε πρόβλημα εθισμού στο αλκοόλ στο παρελθόν.

Δείτε βίντεο με τον Erik στο Tiger King

enikos.gr