TikToker ψάχνει τα σκουπίδια μεγάλων εταιρειών και τις ξεμπροστιάζει στο διαδίκτυο
2 years, 7 months ago
6

Μία ακτιβίστρια από τη Νέα Υόρκη, έγινε σταρ του διαδικτύου, ψάχνοντας τα σκουπίδια από καταστήματα μεγάλων αλυσίδων, τα οποία και ξεμπροστιάζει γιατί πετούν και καταστρέφουν χρήσιμα τρόφιμα, ιατρικά είδη, ρούχα σχεδιαστών, καθώς και έπιπλα.

Η Άνα Σακς – η οποία ονομάζεται «thetrashwalker» στο Instagram και το TikTok – καταγράφει τις «βόλτες της για τα σκουπίδια», κατά τις οποίες περιφέρεται στους δρόμους του Μανχάταν με τα γάντια της, ψάχνοντας τις σακούλες σκουπιδιών, από το 2018.

Τα αποτελέσματα θα σας ξαφνιάσουν…

 

 

 

Μερικά από τα βίντεο δείχνουν τεράστιες σακούλες σκουπιδιών γεμάτες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης ακόμα και ρούχα και αξεσουάρ των οποίων οι συσκευασίες είναι κλειστές και σφραγισμένα προϊόντα μιας χρήσης από μέρη όπως το Party City που μπορούν ακόμα να καταναλωθούν ή να χρησιμοποιηθούν.

Η Σακς λέει ότι τρώει πολλά από τα μη ανοιχτά τρόφιμα και τις καραμέλες που βρίσκει, επειδή έχουν περάσει μόλις ένα μήνα από την ημερομηνία μέχρι την οποία επιτρέπεται η πώληση τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο φρέσκα.

Τα τρόφιμα που απορρίπτονται είναι πάντα ασφαλή για κατανάλωση – με σπάνιες εξαιρέσεις όπου ένα κατάστημα κρατούσε ένα προϊόν πολύ καιρό – και υποστηρίζει ότι πρέπει να δωρίζονται.

Το πιο πρόσφατο βίντεο της στο TikTok που τραβήχτηκε έξω από άλλο ένα κατάστημα CVS και δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουλίου, έχει προβληθεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορές και έχει προκαλέσει πάνω από 5.500 σχόλια.