Το μήνυμα της Κόλλια-Τσαρουχά για τον εορτασμό του Προστάτη της ΠΑ, Αρχαγγέλου Μιχαήλ
7 months, 13 days ago
6

Την πολυδιάστατη προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας εξαίρει η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στο μήνυμά της με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού του Προστάτη του Όπλου Αρχαγγέλου Μιχαήλ. «Είμαστε δίπλα σας» διαβεβαιώνει τα στελέχη η υφυπουργός.

Ολόκληρο το μήνυμα της Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά

«Σήμερα τιμούμε τους Ουράνιους Στρατηγούς και Ταξιάρχες της Ορθοδοξίας, τιμούμε και τον Μέγα Στρατηγό των Ουράνιων Ταγμάτων, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Τιμούμε τους χειριστές των πολεμικών αεροσκαφών και τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τους Φύλακες-Αγγέλους που διαφυλάττουν τις ουράνιες Θερμοπύλες με αυταπάρνηση, ικανότητα, θάρρος και πυγμή, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Πατρίδα και το Έθνος.

Τιμούμε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούν τα οπλικά συστήματα, τα ραντάρ και τις υπηρεσίες εδάφους. Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας αισθάνεται περηφάνια για την Πολεμική Αεροπορία μας, όπως και για το έργο και την προσφορά του συνόλου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Τιμούμε όλους εκείνους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και πέρασαν στο πάνθεον των Ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας και των Αγώνων του Έθνους. Η Υπεραγία Θεοτόκος και όλοι οι Άγγελοι να προστατεύουν τα φτερά σας, για να πετάτε πάντοτε ψηλά και όπου χρειαστεί, για την Πατρίδα, την Πίστη και τον Ελληνισμό.

Είμαστε δίπλα σας».