Το νέο βίντεο που «καίει» τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
7 months, 7 days ago
6

Θύμα του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο.

Η τεχνικός Μελίσα Τόμπσον, τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στη Νέα Υόρκη για να του παρουσιάσει μια τεχνολογική πλατφόρμα την οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για την προώθηση των ταινιών του.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί το 2011, ο Γουάινσταϊν φαίνεται να απλώνει τα χέρια του και να χαϊδεύει τα πόδια της Τόμπσον.

Σύμφωνα με την 28χρονη, το επόμενο βήμα του ήταν να την καλέσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου, σύμφωνα με την ίδια, στη συνέχεια τη βίασε.

Τις εικόνες μετέδωσε το Sky News ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν εμφανίζεται να ρωτάει την Τόμπσον «μπορώ να σε φλερτάρω;» με την 28χρονη να απαντά «χμ, θα το δούμε».

Κάποια στιγμή που η κοπέλα έκανε το σχόλιο «τα δεδομένα είναι καυτά», ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν απάντησε «είναι καυτά. Εσύ είσαι καυτή».

Σύμφωνα με την Τόμπσον σε εκείνο το σημείο ο Γουάινσταϊν έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμά της και άρχισε να τρίβει τα πόδια της. «Άσε με να σε δοκιμάσω. Είναι οκ, θα ήθελες να κάνουμε περισσότερα;» ρώτησε με την Τόμσον να του απαντά ότι «είναι πολύ ψηλά (σ.σ. τα χέρια του)».

 

Ο δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε δήλωσή του ανέφερε ότι «αν δει κάποιος το βίντεο στο σύνολό του θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να έγινε με τη βια αλλά ένα συνήθες φλερτ και από τις δυο πλευρές. Το “κατασκεύασε” η Τόμπσον για να προωθήσει τη μήνυσή της και να πάρει χρήματα».

Πηγή: skynews.com