To σπάνιο σημάδι στο πρόσωπο της μικρής Winry γίνεται δύναμη για όλους
2 years, 3 days ago
6

Η μικρή Winry Hall δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Ή για την ακρίβεια είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε με συγγενής μελανοκυτταρικό σπίλο (CMN) αλλά οι γονείς της αποφάσισαν να αφήσουν να επηρεάσει την ψυχολογία της.

Η μαμά της μικρούλας ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες της Winry στο Instagram δείχνοντας σε όλους πόσο φυσιολογικά μπορεί να μεγαλώνει ένα παιδί με ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας.

«Όταν την κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, νόμισα ότι ήταν μελανιά» θυμάται σήμερα η μητέρα της Winry. «Σύντομα όμως καταλάβαμε με τον σύζυγό μου ότι δεν ήταν μελανιά. Σκέφτηκα ότι έμοιαζε περισσότερο με σπίλο». Πολλοί σπίλοι υπάρχουν εκ γενετής σε ένα παιδί ή εμφανίζονται μέσα στα πρώτα 1-2 χρόνια της ζωής του. Όμως όταν εκτείνονται σε μεγάλη επιφάνεια, όπως αυτός της Winry, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εξελιχθούν σε μελάνωμα.

Παρά το ασυνήθιστο σημάδι της,  η Winry εκπέμπει χαρά, κι αυτό το καταλαβαίνει κάποιος εύκολα από τις φωτογραφίες της στο Instagram. «Γελάει σχεδόν συνέχεια. Είναι το πιο χαρούμενο μωρό που έχω δει. Επίσης, έχει αρχίσει ήδη να φλυαρεί. Δεν λέει ακόμα πολλές λέξεις, αλλά μιλάει με το δικό της τρόπο και ήδη δεν μασάει τα λόγια της, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε να ζήσουμε πολλά».

Δείτε τις φωτογραφίες