Το «τερμάτισε» ο Ακάρ: Παρουσίασε τηλεοπτική σειρά με τουρκική εισβολή στην Ελλάδα
1 year, 2 months ago
6

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ παρουσίασε τηλεοπτική σειρά με τουρκική εισβολή στην Ελλάδα.

Σάλος έχει προκληθεί με τη σειρά που δείχνει τους… καλούς Τούρκους να εισβάλλουν στη χώρα μας για να κυνηγήσουν τρομοκράτες και λαθρέμπορους όπλων.

«Η κόκκινη σημαία» έχει ως θέμα τους Τούρκους στρατηγούς, οι οποίοι σχεδιάζουν μια αποστολή με στόχο να καταπολεμήσουν τρομοκράτες και λαθρέμπορους όπλων, οι οποίοι απειλούν την Τουρκία.

Ο στόχος βρίσκεται σε ένα νησί στο εξωτερικό, χωρίς να αναφέρεται η πραγματική ονομασία του. Στους τοίχους όμως, φαίνονται συνθήματα, τα οποία είναι γραμμένα στα ελληνικά αλλά και χάρτες με την Ελλάδα.

Η σειρά παρουσιάζει τους Τούρκους στρατιώτες να κυνηγούν Έλληνες εγκληματίες ακόμη και στην Αθήνα, ενώ στα πλάνα φαίνεται και ο χάρτης της Ελλάδας.

Παράλληλα, το νέο τουρκικό σίριαλ που θα μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση TRT1, αλλοιώνει τα πραγματικά στοιχεία με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρεμιέρα διοργάνωσε με κάθε επισημότητα το υπουργείο εθνικής Άμυνας.

Την ειδική προβολή που έγινε στον πολιτιστικό χώρο «Ατατούρκ» παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του TRT Ahmet Albayrak, ο Γενικός Διευθυντής του TRT Mehmed Zahid Sobac, η ομάδα παραγωγής και οι ηθοποιοί.