Τραγικές στιγμές για τον Ρονάλντο μετά την απώλεια του νεογέννητου γιου του – Θα αγωνιστεί κόντρα στη Λίβερπουλ;
2 years ago
6

Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός, αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του ο πορτογάλος σταρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένειά του ζουν τραγικές στιγμές εδώ και λίγες ώρες.

Ο πορτογάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό μέσω των social media πως η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η οποία ήταν έγκυος σε δίδυμα, έχασε το ένα από τα δύο της παιδιά (και πιο συγκεκριμένα το αγόρι) την ώρα της γέννας.

Η είδηση ότι το κοριτσάκι κατάφερε να επιβιώσει είναι, ασφαλώς, η μοναδική που μπορεί να απαλύνει κάπως τον πόνο του ζευγαριού.

Στην ανάρτηση που ανέβασε στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία μάλιστα φέρει και την υπογραφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκες, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του αγοριού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτήν τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και ζητούμε σεβασμό της ιδιωτικότητας σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα». 

Όπως ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο, τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα στήριξης προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Τζορτζίνα Ροντρίγκες. 

Βεβαίως, πέρα από την ανθρώπινη πλευρά της είδησης, τίθεται εκ των πραγμάτων και το ζήτημα της συμμετοχής του Κριστιάνο Ρονάλντο στις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι αντιμετωπίζουν απόψε τη Λίβερπουλ  στο «Άνφιλντ», και προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το εάν ο Πορτογάλος είναι σε θέση να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πάντως, ενδεικτική ίσως του τι θα συμβεί στον αποψινό αγώνα είναι η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη φωτογραφία με την οποία ο σύλλογος του Μάντσεστερ προαναγγέλλει τη μεγάλη αναμέτρηση.

Στο ποστάρισμα της ομάδας του Μάντσεστερ πρωταγωνιστής είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, ενώ ο πορτογάλος σταρ απουσιάζει εντελώς από τη φωτογραφία.

 

in.gr