Τραγωδία: 12χρονος αυτοκτόνησε λόγω της κατάθλιψης που του προκάλεσε η καραντίνα
3 years, 1 month ago
6

Τον Χέιντεν βρήκε νεκρό μέσα στο δωμάτιό του η οκτάχρονη αδερφή του

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ένα 12χρονο παιδί αυτοκτόνησε καθώς δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος που προκάλεσε η απομόνωση της καραντίνας λόγω πανδημίας.

Ο 12χρονος Χέιντεν Χάνσταμπλ προχώρησε από το Τέξας κρεμάστηκε τρεις ημέρες πριν από τα γενέθλιά του. Σύμφωνα με τον 42χρονο πατέρα του, Μπραντ, το αγόρι ένιωθε «λυπημένο και μόνο λόγω του lockdown», μην μπορώντας να διαχειριστεί την απομόνωση και την κατάθλιψη που προκάλεσε η καραντίνα. 

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Απριλίου του 2020, ωστόσο αποκαλύφθηκε μόλις χθες. Όπως αναφέρει η New York Post, τον Χέιντεν βρήκε νεκρό μέσα στο δωμάτιό του η οκτάχρονη αδερφή του.

«Ο κορονοϊός σκότωσε τον γιο μου. Πιστεύω ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα αν δεν είχε υπάρξει η απομόνωση που επέβαλε ο κοροναϊός, που τον απομάκρυνε από τους φίλους του. Δεν είχα αντιληφθεί ότι έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί που τον αγαπούσαν φίλοι και συγγενείς» δήλωσε ο τραγικός πατέρας.

Μιλώντας για την αποφράδα εκείνη ημέρα ο πατέρας του Χέιντεν είπε ότι η ημέρα είχε ξεκινήσει τέλεια. «Του είχα δώσει ένα φιλί και τον αγκάλιασα αφού είχε βοηθήσει τον παππού του να φτιάξουν μια βλάβη. Όταν έφυγε ο πατέρας μου μείναμε εγώ, ο Χέιντεν και η αδερφή του στο σπίτι. Ο Χέιντεν ανέβηκε στο δωμάτιό του και μετά από λίγο ήρθε τρέχοντας η αδερφή του και μου είπε ότι κρεμάστηκε».

«Του έκανα μαλάξεις αλλά δεν μπορούσα να τον σώσω. Βίωσα κάτι τρομακτικό εκείνη την ημέρα και δεν εύχομαι σε κανέναν να το ζήσει. Έχω ακόμα εφιάλτες» είπε ο τραγικός πατέρας.

in.gr