Τρανς μοντέλο έκανε χειραψία με τον Τ.Μπάιντεν και μετά έβγαλε το στήθος της στον Λευκό Οίκο!
5 months, 22 days ago
6

Το τρανς μοντέλο, Ρόουζ Μοντόγια, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο, καθώς λίγη ώρα μετά τη χειραψία της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και την σύζυγό του, Τζιλ, έδειξε το στήθος της. 

Πολλοί πολίτες και πολιτικοί έσπευσαν να επικρίνουν δριμύτατα την 27χρονη για την κίνησή της.

«Το να κάνει κανείς τόπλες είναι νόμιμο», απάντησε από την πλευρά της η Μοντόγια και πρόσθεσε: «Ζω την αλήθεια μου».

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», η 27χρονη Μοντόγια ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων στον Λευκό Οίκο για να γιορτάσουν το περασμένο Σάββατο τον «Μήνα Υπερηφάνειας», τιμώντας τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

«Κάνουμε τόπλες στον Λευκό Οίκο;», ακούγεται να λέει το άτομο που κατέγραψε το σχετικό βίντεο και σε λίγες ώρες αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Ρόουζ Μοντόγια.

 

Προτού βγάλει το μπλουζάκι της και πιάσει τις θηλές της, το τρανς μοντέλο με καταγωγή από το Αϊντάχο, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Αμερικανό πρόεδρο και την «Πρώτη Κυρία» Τζιλ Μπάιντεν, οι οποίοι είπαν λίγα λόγια απευθυνόμενοι στους προσκεκλημένους τους.

«Είναι τιμή μου. Τα δικαιώματα των τρανς είναι ανθρώπινα δικαιώματα», είπε η Μοντόγια μιλώντας στον Τζο Μπάιντεν κατά την διάρκεια της συνάντησής τους.

Το τρανς μοντέλο ανέβασε χθες το σχετικό βίντεο της εκδήλωσης δίνοντας μία γεύση στους 103.000 ακολούθους της.

Ανέβασε υλικό στα social media

Ανέβασε υλικό από την συνάντησή της με τον Δημοκρατικό πρόεδρο και την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, όπως κι ένα απόσπασμα από την ομιλία του Μπάιντεν ο οποίος χαρακτήρισε μερικά από τα μέλη της διεμφυλικής κοινότητας ως τους πιο γενναίους και εμπνευσμένους ανθρώπους.

 

«Το επίπεδο ασέβειας σου είναι αηδιαστικό. Ήσουν μια χαρά μέχρι που έμεινες τόπλες. Καμία τάξη», γράφει μεταξύ άλλων χρήστης κάτω από το βίντεο που ανέβασε το τρανς μοντέλο.

Περίπου 1.000 καλεσμένοι στην εκδήλωση στον Λευκό Οίκο

Την ομιλία του 80χρονου προέδρου παρακολούθησαν στον Λευκό Οίκο εκτός από την Μοντάγια περίπου χίλιοι καλεσμένοι, με τον Μπάιντεν να επαινεί το θάρρος όλων όσοι υποστηρίζουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

«Πρέπει να αντιδράσουμε ενάντια στα εκατοντάδες αναίσθητα και κυνικά νομοσχέδια και νόμους που εισάγονται σε πολιτείες, στοχεύοντας τα τρανς παιδιά, τρομοκρατώντας τις οικογένειες και ποινικοποιώντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές», δήλωσε απευθυνόμενος στο πλήθος.

Μεταξύ του πλήθους ήταν και τρανς μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης, όπως η βοηθός υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, Ρέιτσελ Λεβίν, καθώς και ο υφυπουργός Άμυνας, Σον Σκέλι, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Μπάιντεν καθώς εκφωνούσε την ομιλία του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπενθύμισε επίσης ότι πέρυσι υπέγραψε μερικά νομοσχέδια που αφορούσαν την εδραίωση της προστασίας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, καθώς και τις προγραμματισμένες προσπάθειες για την καταπολέμηση της λεγόμενης «θεραπείας» μεταστροφής.

pronews.gr

«Όταν ένα άτομο μπορεί να παντρευτεί το πρωί και να πεταχτεί έξω από ένα εστιατόριο επειδή είναι ομοφυλόφιλος το απόγευμα, κάτι εξακολουθεί να είναι πολύ λάθος στην Αμερική», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μπάιντεν.