Τρομακτική σκηνή: Αυτοκίνητο πέφτει από γκρεμό σε τεχνητή λίμνη στην Ισπανία – Νεκρή μια 58χρονη [βίντεο]
9 months, 17 days ago
6

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στην Ισπανία όταν το αυτοκίνητό της έπεσε από απότομη πλαγιά σε τεχνητή λίμνη, δευτερόλεπτα αφότου ο άνδρας της κατέβηκε για να φωτογραφίσει τη θέα.

Ο σύζυγος συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι νόμιζε πως είχε κατεβεί κι η γυναίκα του από το αυτοκίνητο και αντιλήφθηκε τι συμβαίνει μόνον όταν το έχασε από τα μάτια του.

Αυτόπτης μάρτυς κατέγραψε τη δραματική σκηνή κοντά στο Αλαρκόν της επαρχίας Κουέντσα.

Η κάμερα βιντεοσκοπεί την τεχνητή λίμνη όταν ακούγεται μια φωνή κι ένας τρομακτικός θόρυβος. Εκείνη τη στιγμή η κάμερα στρέφεται προς τα δεξιά και καταγράφει την τρομακτική πτώση του λευκού Land Rover Discovery από τον ύψους 17 μέτρων γκρεμό. Λαμαρίνες τινάζονται στον αέρα καθώς το αυτοκίνητο τουμπάρει και πέφτει στο νερό.

Δύτες της αστυνομίας ανέσυραν το βράδυ της Τετάρτης τη σορό της 58χρονης από την Καταλονία και χθες το αυτοκίνητο.

Το θύμα έκανε περιοδεία στην Ισπανία με τον άνδρα της όταν σταμάτησαν σ’ ένα σημείο πάνω από την τεχνητή λίμνη για να απολαύσουν τη θέα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Αλαρκόν, Πέδρο Παράγα, ο σύζυγος υποστήριξε ότι συνειδητοποίησε πως η γυναίκα του ήταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο, την ώρα που το όχημα έκανε τη βουτιά θανάτου στην λοφοπλαγιά.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί σήμερα ή αύριο στο δικαστήριο, ενώ ειδικοί ελέγχουν το αυτοκίνητο, για να δουν αν υπήρξε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.