Twitter: Ο Έλον Μασκ απέλυσε εργαζόμενο που διαφώνησε δημόσια μαζί του Ο διάλογος με μηνύματα συνεχίστηκε μέχρι που στο τέλος ο Μασκ τουίταρε: «Απολύεσαι».
1 year, 4 months ago
6

Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, αυτή τη φορά χρησιμοποίησε την ίδια την πλατφόρμα για να απολύσει ακόμα έναν εργαζόμενο της πλατφόρμας.

Ο ιδιοκτήτης της Twitter Inc., ο οποίος αυτοαποκαλείται «υπέρμαχος του ελεύθερου λόγου», απέλυσε ένα μηχανολόγο της εταιρείας ο οποίος – δημοσίως – διαφώνησε μαζί του για την εφαρμογή της πλατφόρμας στα κινητά Android.

  • Διαβάστε επίσης: Twitter: Σουρεαλιστικές δηλώσεις του Έλον Μασκ τρομάζουν χρήστες και επενδυτές

Ο διάλογος και η διαφωνία Μασκ – εργαζόμενου για την λειτουργία του Twitter στα Android έγινε μέσω… Twitter, όπως και η απόλυση του Eric Frohnhoefer, o οποίος εργαζόταν στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης εφαρμογής για 8 χρόνια.

Η αντιπαράθεση μέσω Twitter ξεκίνησε όταν ο Μασκ ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι η εφαρμογή για Android είναι «υπερ αργή σε πολλές χώρες», λέγοντας ότι αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή ήταν κακο – ανεπτυγμένη.

Ο Eric Frohnhoefer απάντησε με retweet στον Μασκ ότι μετά από 6 χρόνια εργασίας στην συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να πει ότι (ο Μασκ) «κάνει λάθος».

 

Ο διάλογος με μηνύματα συνεχίστηκε μέχρι που στο τέλος ο Μασκ τουίταρε: «Απολύεσαι».

Λίγο αργότερα διέγραψε το τουίτ του αλλά ο – πρώην – εργαζόμενος ανέβασε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή του, όπου έχει κοπεί η πρόσβαση στην εσωτερική πλατφόρμα της εταιρίας.