Βασιλιάς Κάρολος: Έδωσε τίτλο στην Kate Middleton που ανήκε στον πρίγκιπα William – Οι αλλαγές στη βασιλική οικογένεια
1 year, 4 months ago
6

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει αναλάβει τον θρόνο για περισσότερους από τρεις μήνες και είναι απασχολημένος με τις αλλαγές στη βασιλική οικογένεια.

Σε μια νέα κίνηση, τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς έδωσε στην Kate Middleton, τον πρίγκιπα William και τη βασιλική σύζυγο Camilla νέους τίτλους, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν την ημερομηνία για τον εορτασμό των γενεθλίων του, γνωστή ως Trooping the Colours.

H Kate Middleton, συγκεκριμένα, έλαβε τον τίτλο του επίτιμου συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς, έναν τίτλο που είχε στο παρελθόν ο σύζυγός της, πρίγκιπας William.

Ο νέος βασιλικός ρόλος είναι κατάλληλος για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία τιμά αυτό το σύνταγμα φρουρών τις περισσότερες αργίες της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William, το 2011.

Η Kate, πάντως, αναλαμβάνει στην πραγματικότητα τον ρόλο από κάποιον πολύ κοντινό, τον σύζυγό της, πρίγκιπα William. Υπενθυμίζεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ ονόμασε τον εγγονό της ως επίτιμο συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς το 2011, μόλις δύο μήνες πριν από τον γάμο του με την Kate, κατά τον οποίο ο νυν πρίγκιπας της Ουαλίας φόρεσε την κόκκινη στολή αξιωματικού των Ιρλανδών Φρουρών για την τελετή στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας William έχει τώρα έναν δικό του νέο βασιλικό ρόλο – ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι ο γιος του είναι Συνταγματάρχης των Φρουρών της Ουαλίας, που ταιριάζει με τον νέο του τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Επίσης, η Camilla έχει νέο τίτλο, αυτόν του Συνταγματάρχη των Φρουρών των Γρεναδιέρων, τιμή που αφαιρέθηκε από τον πρίγκιπα Andrew από την αείμνηστη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ λόγω της εμπλοκής του με το σκάνδαλο Επστάιν.

To Παλάτι, επίσης, ανακοίνωσε ότι οι πρώτοι επίσημοι εορτασμοί για τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου, γνωστοί ως Trooping the Colour, θα πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου 2023, μόλις έξι εβδομάδες μετά τη στέψη του στις 6 Μαΐου.

instyle.gr