Βάζουν την Πολωνία στον πόλεμο;; Ρωσικός ΧΑΡΤΗΣ τρόμου για την Αν. Ευρώπη
5 months, 20 days ago
6

Αργά ή γρήγορα οι Πολωνοί ξέρουν ότι θα έρθει η σειρά τους…

«Φωτιές» άναψε η χθεσινή παραδοχή από τον πρώην Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, περί αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία από βαλτικά κράτη και την Πολωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ράσμουσεν δήλωσε ότι στο εγγύς μέλλον ορισμένα μέλη της συμμαχίας ενδέχεται να εξετάσουν μεμονωμένα την επιλογή αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Ο Ράσμουσεν διευκρίνισε ότι μιλάμε για την Πολωνία και τα κρατίδια της Βαλτικής (Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία), κράτη τα οποία «φοβούνται ότι θα αποτελέσουν τον επόμενο στόχο των Ρώσων μετά την Ουκρανία.

«Ο ολοκληρωτικός πόλεμος δεν είναι προς το συμφέρον της Δύσης και μια τέτοια πρωτοβουλία εξετάζεται μόνο από ορισμένες χώρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στη Ρωσία, στην Πολωνία υπάρχει πράγματι ενεργή προετοιμασία μονάδων σε περίπτωση άμεσης εμπλοκής και όχι μόνο κατά της Ρωσίας, αλλά και κατά της Λευκορωσίας.

Εξάλλου οι ΗΠΑ δεν μεταφέρουν τυχαία αμέτρητους τόνους όπλων που τους τοποθετούν σε πολωνικά λιμάνια και αεροδρόμια!!

Θυμηθείτε το άρθρο μας:

ΣΟΚ! Τρομακτικές ποσότητες ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ υλικού ξεφόρτωσαν οι ΗΠΑ στην Πολωνία

Ακολουθεί ο επίμαχος χάρτης των Ρώσων, που απεικονίζει μεταξύ άλλων τις πιθανές πορείες των πολωνικών (δηλαδή νατοϊκών) στρατευμάτων εντός Ουκρανίας:

 

(freepik photo)

el.gr