Βίντεο: Επιβάτης κλωτσάει με μανία παράθυρο αεροπλάνου την ώρα της πτήσης
1 year, 7 months ago
6

Βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου δείχνει επιβάτη σε έξαλλη κατάσταση να κλωτσάει με δύναμη το παράθυρο αεροπλάνου, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Πακιστάν στο Ντουμπάι.

Η αστυνομία συνέλαβε και απέλασε τον άνδρα κατά την άφιξή του μετά την προσγείωση της πτήσης PK-283 της Pakistan International Airlines στο Ντουμπάι από το Πεσαβάρ την προηγούμενη Τετάρτη.

Στο βίντεο οι αεροσυνοδοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τον επιβάτη ο οποίος χτυπούσε και κλωτσούσε τα καθίσματα, προκαλώντας θόρυβο και αναστάτωση στους υπόλοιπους επιβάτες.

Του φώναξαν να σταματήσει – αφού προηγουμένως με την κλωτσιά του είχε προκαλέσει ζημιά στο παράθυρο – λέγοντάς του: «Μην το κάνεις αυτό».

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο επιβάτης άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα μετά την απογείωση και ζητούσε επίμονα να επιστρέψει στο Πακιστάν.

Όμως η πτήση είχε ήδη αναχωρήσει και ο επιβάτης γινόταν όλο και πιο ανήσυχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο επιβάτης άρχισε να προσεύχεται ξαπλωμένος μπρούμυτα στον διαχωριστικό διάδρομο, ενώ θα έπρεπε να είναι καθισμένος, προκαλώντας τα περίεργα βλέμματα των άλλων επιβατών.

Ο άνδρας ήταν ξυπόλητος και στα δύο βίντεο. Είχε ένα γιλέκο κάτω από το πουκάμισό του, το οποίο έβγαλε αργότερα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αφού έγινε πιο επιθετικός, ο κυβερνήτης της πτήσης επικοινώνησε με τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του Ντουμπάι για να παραδώσει τον άνδρα στις αρχές.

Η ασφάλεια συνέλαβε τον επιβάτη κατά την άφιξή του στο Ντουμπάι στις 14 Σεπτεμβρίου.

protothema.gr